18/01/2019
Junta de Andalucía

El nou govern de la dreta a Andalusia iniciarà el seu camí amb un acord en el sector educatiu que suposarà el començament d'una batalla ideològica contra l'escola pública i el dret a l'educació.

16/01/2019
Propostes de caràcter laboral per l'ensenyament concertat presentades per CCOO

Des de CCOO continuem treballant en la millora de les condicions laborals dels treballadors i treballadores de l'ensenyament concertat.

09/01/2019
  • Debat sobre Avantprojecte de Llei Orgànica de derogació de la LOMCE

El dictamen aprovat ahir pel Ple del màxim òrgan consultiu en matèria educativa recull una bona part les propostes de CCOO per enfortir un model educatiu públic, inclusiu i de qualitat.

19/12/2018
Imagen de Laura Luelmo que se compartió en redes sociales durante su búsqueda
La jove acabava d'incorporar-se en un institut de Huelva per fer una substitució

El sindicat manifesta la seva repulsa i se suma al dolor i la consternació de familiars i amics, als que transmet el seu condol per la mort de la docent, apareguda amb signes de violència. Al llarg de la jornada, els centres educatius espanyols han convocat un minut de silenci en repulsa pel seu assassinat.

18/12/2018
Document “Compromís per la reducció de l’abandonament escolar prematur”
  • Aquest document implica a agents socials i a tot el Govern en la lluita per una societat més cohesionada.

La formació professional es converteix en un dels eixos al voltant del qual s’articulen aquelles mesures que poden garantir un èxit en la inserció social i laboral, al temps que el canvi de model productiu que les nostres Illes reclamen.

07/09/2018
Presentació informe d

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al Govern canvis en l'accés a la funció pública docent i mesures que posin fi a la temporalitat del professorat i permetin recuperar els drets perduts. "Cada euro invertit en la LOMCE, és un euro invertit en la desigualtat", ha subratllat el secretari general en la presentació.

03/09/2018
Classe

Continuar estabilitzant la plantilla docent amb la convocatòria d"oposicions, millorar el finançament de l?educació, dignificar la professió docent millorant els salaris, ampliar la transparència i l?equilibri entre la xarxa d?escoles públiques i d?escoles concertades, són alguns dels reptes i fites del curs que comença avui i pels quals treballarem.

26/06/2018
CCOO defensa els teus drets. Vine i participa.

Fa cinc anys FSIE, FSP-UGT i USO van signar el VI Conveni de l'Ensenyament Concertat. CCOO es va desvincular de l'acord i ha advertit que l'abonament de la Paga Extra d'Antiguitat (PEA) i del complement d'incapacitat (IT) quedava en mans de la voluntat política de les conselleries de torn, i que, per tant, es podien produir situacions discriminatòries, donant-se el cas que només una part dels docents pogués fer efectiu el seu dret. CCOO va intentar anul·lar l'articulat que originava aquests recels, però el Tribunal Suprem no va trobar motius d'objecció.

15/06/2018
Contraproposta sobre la negociació de l

Els sindicats de la concertada s'han unit per presentar una proposta conjunta per negociar l'equiparació amb la pública, sexennis i paga de 25 anys.

19/04/2018

Els docents, si Montoro acomplís amb les seves amenaces, haurien de tornar els sexennis cobrats gràcies a l'Acord marc signat per CCOO al 2015, el que suposaria uns 1200? per curs i docent.

27/03/2018

Per a CCOO és irrenunciable recuperar el poder adquisitiu perdut durant la crisi i la millora dels salaris més baixos. En aquest sentit, les clàusules de garantia tenen un paper crucial en els convenis amb efectes econòmics registrats per 2018 malgrat el rebuig frontal de CEOE-CEPYME

20/03/2018

El professorat de l'ensenyament concertat afiliat o representat per CCOO té la ferma convicció que cap de les condicions educatives i laborals positives que gaudim ha tingut el seu origen en les negociacions dels sindicats corporatius. De fet, FSIE no està present en els àmbits en què es negocien i s'acorden aquestes millores.

30/01/2018

Avui dia 30 de gener, a la Mesa Sectorial d'Educació concertada s'ha parlat dels punts següents:

17/01/2018
Pedro Ocaña, secretari de Privada i Serveis Socioeducatius de FECCOO
  • El sindicat no rep resposta a la carta lliurada fa ja dos mesos

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana la creació i convocatòria urgent de la Taula Estatal d'Ensenyament concertada i exigeix que en la mateixa s'aprovi un reglament que reguli i normalitzi el seu funcionament. Així mateix, considera urgent que en aquest àmbit es doni resposta als problemes del sector i, entre altres aspectes, s'abordi l'incompliment de l'equiparació gradual de les retribucions del professorat de la concertada amb el de la pública que recull l'art. 117.4 de la LOE.

11/12/2017
Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.