01.08.2020

Decret 23/2020 de 31 de juliol, pel qual s’aprova el Text Consolidat del Decret pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d’educació infantil

Veure document

28/07/2020
Ajudes ERTO

Des de CCOO sol·licitem una prestació especial per a totes aquelles persones que no hagin cotitzat el temps necessari per a rebre qualque tipus d’ajuda especialment per als treballadors del sector serveis, i que tan necessària serà pera poder sobreviure els pròxims mesos fins que es reiniciï l'activitat turística, la pròxima temporada.

24/07/2020
MSE
MESA PRIVADA CONCERTADA

El passat dimecres dia 22 de juliol es reuní en caràcter extraordinari la Mesa d’Ensenyament privat/concertat amb els representants del sector. A la Mesa els representants de la Conselleria d’Educació informaren dels criteris amb els quals es distribuiran els recursos derivats del Fons COVID 19 i que tendran aplicació durant el curs 2020-2021.

13/07/2020
Teletreball a l'ambit educatiu
EXIGEIX INVERSIÓ, FORMACIÓ I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA DAVANT UN NOU ESCENARI

El sindicat ha elaborat un document per a la regulació del teletreball en cas d'haver d'afrontar períodes de docència telemàtica durant el curs 2020-2021.

26/06/2020
Ens en sortirem

Reivindica amb nosaltres, tots i totes som un. T'esperam!

11/06/2020
Ja n'hi ha prou

La Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres de les Illes Balears (FE-CCOO IB) mostra la seva preocupació i rebuig front les mesures proposades des dels Ministeris de Sanitat i d’Educació i FP de cara a planificar la tornada als centres de manera segura i saludable. Considerem un despropòsit augmentar les ràtios dels grups i relaxar les mesures de seguretat, considerant únicament un escenari massa favorable de la situació sanitària.

05/06/2020
OK NO

Per al sindicat de CCOO és imprescindible per una banda, el control i seguiment de totes les mesures de seguretat tant per les tutories i reforços presencials, com per la seguretat dels docents que han d’incorporar-se als centres. I per altra part, un reconeixement de la tasca desenvolupada per els i les docents durant tota la crisis sanitària.

04/06/2020
Protocols Fase 3

NOU!!! Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 4 juny de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase III

03/06/2020
Unanimitat

Davant la proposta del Conseller d’Educació per treballar la proposta de ​Pla de Retorn a la presencialitat del curs 2020/21​, els sindicats d'educació, per unanimitat, acordem participar a les 4 comissions de treball i a les diferents subcomissions ​com un bloc unitari, ​per tal de garantir que no es vulnerin les condicions sociolaborals de cap docent, ​al temps ​que rebutjam l'intent de la Conselleria de minimitzar el pes dels representants dels treballadors reduint al mínim la seva representació.

03/06/2020
FECCOO Illes informa
ENSENYAMENT CONCERTAT

Atenció!!! Professorat que no hagi regularitzat la seva situació respecte a titulacions o als coneixements de català exigits.

03/06/2020
Imagen de una clase vacía.
  • Ensenyament Concertat

El sindicat estima que és necessari un increment de docents i personal complementari per a complir amb les recomanacions sanitàries proposades pel Govern central. Per a això proposarà un Pacte Estatal que asseguri l'estabilitat laboral i la major provisió de recursos humans en el sector.

02/06/2020
Decàleg PBAU

L'informe recull les mesures que des del sindicat es consideren fonamentals perquè les proves d'accés a la Universitat es realitzin en les condicions sanitàries adequades que protegeixin tant a l'alumnat participant com als equips docents que els acompanyen durant tot el procés.

29/05/2020
Comissió

En paraules del Conseller, “Estem davant una situació complexa”, cal cercar solucions de forma participativa, dialogada i consensuada per encarar el final d’aquest curs i cercar solucions pel curs 2020/2021

28/05/2020
La Federación de Enseñanza de CCOO ha difundido hoy el informe "Inversión educativa. Desescalada y medidas educativas"
ES DEMANA UN GRAN PACTE SOCIAL PER L'EDUCACIÓ

La Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) calcula que, per a escometre les mesures educatives més urgents de cara al nou curs i davant un possible rebrot del virus, és necessària una inversió total de 7.385.102.443,36 milions d'euros repartits entre contractació de docents, programes de compensació, formació del professorat i provisió d'equips i sistemes tecnològics que facilitin l'equitat i la qualitat dels processos d'ensenyament-aprenentatge i el dia a dia dels centres.

25/05/2020
Protocols Fase 2

NOU!!! Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 25 maig de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase II

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.