23/01/2020

L'actualizació de les nòmines per docents en pagament delegat serà d'un 2% en 2020. La insistència del sindicat de CCOO ha donat els seus fruits i milers de treballadors i treballadores del sector es veuran beneficiats.

21/01/2020
Reunió Drets Lingüístics

Representants de les confederacions i federacions d’ensenyament dels territoris de parla catalana han conformat el grup de treball “Llengua i Drets” per millorar la coordinació i les accions de promoció de la llengua i defensa dels drets lingüístics.

13/01/2020
Compromís

Avui la Conselleria ens ha convocat per presentar l’avantprojecte de llei educativa a la Mesa Sectorial. En aquesta reunió i després d’una primera revisió de l’avantprojecte de llei educativa, la FE-CCOO considera que aquesta llei s’hauria de comprometre en la millora de la qualitat de l’educació, una millora de les condicions laborals dels docents i una participació dels sindicats com a representants legals dels treballadors.

09/01/2020
CCOO valora positivament els acords en educació, però insisteix en la prioritat de temes urgents que s'han de resoldre.

La derogació de la LOMCE, la reversió de les retallades i els drets socials i laborals, l'aposta per l'escola pública, l'augment de la inversió fins situar-la en un 5% en quatre anys, el reforç de la coeducació i l'educació afectiu-sexual, i les polítiques de qualitat que dignifiquin la professió docent són prioritàries per al sindicat.

20/12/2019
VOX prohibit

La FE-CCOO no pot permetre que es torni a atacar als docents per adoctrinament i que es vulguin entrar discursos d’odi i plantejaments antidemocràtics en els nostres centres educatius.

20/12/2019
Firma acord concertada

El sindicat ha afrontat aquesta negociació amb propostes positives, tot i que no s'han pogut resoldre alguns problemes endèmics que abordarem en la negociació el VII Conveni a partir de gener de 2020.

20/12/2019
docente
DAVANT L'ATAC DIRECTE

El sindicat considera que les accions empreses, amb la complicitat d'algunes administracions educatives autonòmiques, són un atac directe a les i els treballadors de l'ensenyament.

16/12/2019
Acord trencat

La Conselleria d'Educació anuncia la suspensió de l'acord de 2016, que venia a reactivar l'acord de 2008.

14/12/2019
Cambioclimatico2019
Emergència Climàtica

Amb motiu de la cimera del clima celebrada a Madrid, des de la Federació d'Ensenyament de CCOO s'exigeix que s'apliquin mesures i polítiques globals amb caràcter d'urgència que tinguin incidència en el nostre mediambient.

04/12/2019
PISA

El retrocés en el rànquing, a més del descens de les titulacions a Secundària, l'augment de les repeticions en Primària i la preocupant segregació escolar, són alguns dels efectes més negatius de la llei educativa implantada en solitari pel PP.

23/11/2019
27N
#NoAlDespidoPorEnfermar
  • Defensa els teus drets. T'esperam el 27 de novembre a les 12h davant la Delegació del Govern de Palma.

CCOO i UGT han convocat una concentració a Palma el proper dimecres, 27 de novembre, dins de la campanya de mobilització a tot el país de tots dos sindicats sota el lema "No a l'acomiadament per emmalaltir. Defensa els teus drets ". Aquest conjunt de protestes suposa la resposta a l'alarma social provocada per la sentència del Tribunal Constitucional que avala l'acomiadament objectiu per malaltia amb baixa mèdica justificada, sentència que ja està suposant un augment dels acomiadaments per aquesta causa.

22/11/2019
25N ultima version
#NoSiguisCòmplice

CCOO crida a la participació activa en les mobilitzacions i actes que es convoquin el 25N pel conjunt d'organitzacions de dones, socials i sindicals, per manifestar, de manera rotunda, el nostre compromís i repulsa contra tot tipus de violència contra les dones.

31/10/2019
VI convenio colectivo

A principis de 2020 es constituirà la Mesa Negociadora en la qual la Federació d'Ensenyament de CCOO abordarà els problemes no resolts pel conveni actual.

16/10/2019
negociación

Des de la FE-CCOO demanem la convocatòria d'una mesa de l’ensenyament concertat per exigir, en caràcter d’urgència, el compliment de l’Acord de Millora de 2016 pel que fa a la implementació del segon i tercer sexennis, així com la paga de 25 anys del sector de la concertada.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.