28/07/2020
Ajudes ERTO

Des de CCOO sol·licitem una prestació especial per a totes aquelles persones que no hagin cotitzat el temps necessari per a rebre qualque tipus d’ajuda especialment per als treballadors del sector serveis, i que tan necessària serà pera poder sobreviure els pròxims mesos fins que es reiniciï l'activitat turística, la pròxima temporada.

13/07/2020
Teletreball a l'ambit educatiu
EXIGEIX INVERSIÓ, FORMACIÓ I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA DAVANT UN NOU ESCENARI

El sindicat ha elaborat un document per a la regulació del teletreball en cas d'haver d'afrontar períodes de docència telemàtica durant el curs 2020-2021.

26/06/2020
Ens en sortirem

Reivindica amb nosaltres, tots i totes som un. T'esperam!

11/06/2020
Ja n'hi ha prou

La Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres de les Illes Balears (FE-CCOO IB) mostra la seva preocupació i rebuig front les mesures proposades des dels Ministeris de Sanitat i d’Educació i FP de cara a planificar la tornada als centres de manera segura i saludable. Considerem un despropòsit augmentar les ràtios dels grups i relaxar les mesures de seguretat, considerant únicament un escenari massa favorable de la situació sanitària.

03/06/2020
Unanimitat

Davant la proposta del Conseller d’Educació per treballar la proposta de ​Pla de Retorn a la presencialitat del curs 2020/21​, els sindicats d'educació, per unanimitat, acordem participar a les 4 comissions de treball i a les diferents subcomissions ​com un bloc unitari, ​per tal de garantir que no es vulnerin les condicions sociolaborals de cap docent, ​al temps ​que rebutjam l'intent de la Conselleria de minimitzar el pes dels representants dels treballadors reduint al mínim la seva representació.

25/05/2020
Protocols Fase 2

NOU!!! Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 25 maig de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase II

22/05/2020
aules ràtio

Per al sindicat de CCOO és imprescindible planificar l’escolarització del proper curs per no deixar res a la improvisació.

19/05/2020
25-05 Inici de les escoletes

El curs finalitzarà de forma telemàtica i no se retornarà a les aules de forma general fins setembre als ensenyaments públics. Els cursos de final d’etapa podran sol·licitar tutories voluntàries amb cita prèvia per tal de reforçar els continguts, preparar proves d’accés a la universitat o per pal·liar l’escletxa digital que han patit alguns alumnes.

15/05/2020
Cartel de la IE para celebrar el Día Mundial del Personal de Apoyo Educativo (PAE)
16 de MAIG

Per tercer any consecutiu es recorda aquesta data que serveix per a tornar a posar sobre la taula les condicions de treball del Personal de Serveis Educatius i Complementaris.

19/05/2020
Afiliate a CCOO

Hem posat en marxa una via per a afiliar-se molt més ràpida i senzilla. Només amb donar-nos les teves dades de contacte a través d'aquesta pàgina web, te telefonam per demanar-te la resta de la informació i que puguis comptar com més aviat millor amb els avantatges de l'afiliació al sindicat. La quota sindical és deduïble en la declaració de la renda i a més et dóna dret a una assegurança de vida en cas d'accident.

15/05/2020
Tornada a l'escola

La FE-CCOO celebra que s’hagi posat seny i que després de la Conferència Sectorial amb el Ministeri, el Conseller hagi anunciat que a les Illes es torni a les classes presencials, de forma general al setembre. Tot i això, pensem que queden moltes coses per negociar i que les decisions no es poden prendre al marge de les organitzacions sindicals.

14/05/2020
Martí X. March

Educació preveu que els alumnes dels darrers cursos de les distintes etapes educatives puguin assistir a tutories amb cita prèvia a la fase 2

 

15/05/2020
Portada El món rar de Mermel
17 DE MAIG

Amb motiu del 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha preparat una sèrie de materials didàctics per trencar amb els estereotips i rols de gènere, destinats a l'alumnat d'Infantil i Primària, amb la intenció de dotar d'eines i estratègies per viure les diferències com un element enriquidor.

11/05/2020
Educació infantil i discapacitat

Davant els interrogants plantejats, el sindicat apel·la a la responsabilitat de les administracions educatives davant l'obertura de certs centres a partir del 25 de maig a la fase II i considera prioritari, a més, preparar amb rigor, recursos i coordinació la volta a les aules per al nou curs.

08/05/2020
Seguretat per alumnat, famílies i docents
SERVEI DE PREVENCIÓ DEL PERSONAL DOCENT

Davant els dubtes i el gran número de sol·licituds que s'ha rebut en aquest servei i la gran pressió assistencial, us concretam el procediment intern que es segueix per tal d'avaluar l'especial vulnerabitlitat del col·lectiu docent.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.