16/06/2020
Ellas toman la palabra

La Federació d'Ensenyament presenta una campanya per a donar veu a les dones, moltes vegades invisibilitzades, i als principals desafiaments que es vénen per al present i el futur.

19/05/2020
Afiliate a CCOO

Hem posat en marxa una via per a afiliar-se molt més ràpida i senzilla. Només amb donar-nos les teves dades de contacte a través d'aquesta pàgina web, te telefonam per demanar-te la resta de la informació i que puguis comptar com més aviat millor amb els avantatges de l'afiliació al sindicat. La quota sindical és deduïble en la declaració de la renda i a més et dóna dret a una assegurança de vida en cas d'accident.

15/05/2020
15 de mayo - Día Internacional de la Familia
15 DE MAIG

El seu reconeixement promou un entorn més procliu a la igualtat, a la seguretat i és la font que permet disposar de referents positius per a menors i joves.

15/05/2020
Portada El món rar de Mermel
17 DE MAIG

Amb motiu del 17 de Maig, Dia Internacional contra la LGTBIQ+fòbia, la Federació d'Ensenyament de CCOO ha preparat una sèrie de materials didàctics per trencar amb els estereotips i rols de gènere, destinats a l'alumnat d'Infantil i Primària, amb la intenció de dotar d'eines i estratègies per viure les diferències com un element enriquidor.

06/04/2020

Des de la FECCOO (Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres) donem les gràcies a les i els professionals de l'educació que dia a dia continuen treballant. El nostre aplaudiment és per vosaltres.

06/03/2020
Convocatòria Manifestació Palma

CCOO i UGT han difós el manifest “Construint i sumant per la Igualtat”, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, que se celebra el 8 de Març, en el qual fan una crida a la participació activa de les treballadores i treballadors en els diferents actes, mobilitzacions i manifestacions convocades en aquesta jornada en favor de la igualtat.

29/01/2020
Igualtat CCOO Ensenyament

La Federació d'Ensenyament presenta un seguit de materials informatius per a professorat, equips directius, centres i famílies.

22/01/2020
Posar fre al PIN parental

La Federació d'Ensenyament insta el Govern a que aquest òrgan comenci a funcionar de manera "ordinària, planificada i sistemàtica", amb l'objectiu d'evitar aquest tipus de actuacions que posen en risc a l'alumnat.

20/12/2019
docente
DAVANT L'ATAC DIRECTE

El sindicat considera que les accions empreses, amb la complicitat d'algunes administracions educatives autonòmiques, són un atac directe a les i els treballadors de l'ensenyament.

22/11/2019
25N ultima version
#NoSiguisCòmplice

CCOO crida a la participació activa en les mobilitzacions i actes que es convoquin el 25N pel conjunt d'organitzacions de dones, socials i sindicals, per manifestar, de manera rotunda, el nostre compromís i repulsa contra tot tipus de violència contra les dones.

28/06/2019
Dia internacional contra homofòbia

La Federació d'Ensenyament de CCOO segueix apostant per la diversitat en les nostres escoles, i anima els centres educatius ia la societat en el seu conjunt a participar en les manifestacions de l'Orgull a tot l'Estat.

27/06/2019
Elimina la LGTBI+Fòbia

Molts són els avenços legislatius en matèria de drets civils a l'Estat espanyol. No obstant això, queda un llarg camí per recórrer.

17/05/2019
Dia internacional contra homofòbia

El lema de la campanya -Els que parlen malament de tu, necessiten aires nous- pretén posar l'accent en els qui agredeixen, discriminen, insulten o rebutgen a les persones LGTBI *.

17/05/2019
Dia internacional contra homofòbia

El sindicat fa una anàlisi sobre la legislació vigent en material LGTBI *, prestant especial atenció a la destinada a l'àmbit educatiu

26/04/2019
Dia de la visibilitat lèsbica

Des de 2008, els col·lectius de lesbianes han emprat lemes com "Dones lesbianes, expresseu-vos en llibertat"o "Lesbianes visibles, dones lliures"per celebrar el 26 d'abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica , amb l'objectiu de reivindicar l'espai públic que els pertany.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.