28/06/2019
Dia internacional contra homofòbia

La Federació d'Ensenyament de CCOO segueix apostant per la diversitat en les nostres escoles, i anima els centres educatius ia la societat en el seu conjunt a participar en les manifestacions de l'Orgull a tot l'Estat.

27/06/2019
Elimina la LGTBI+Fòbia

Molts són els avenços legislatius en matèria de drets civils a l'Estat espanyol. No obstant això, queda un llarg camí per recórrer.

17/05/2019
Dia internacional contra homofòbia

El lema de la campanya -Els que parlen malament de tu, necessiten aires nous- pretén posar l'accent en els qui agredeixen, discriminen, insulten o rebutgen a les persones LGTBI *.

17/05/2019
Dia internacional contra homofòbia

El sindicat fa una anàlisi sobre la legislació vigent en material LGTBI *, prestant especial atenció a la destinada a l'àmbit educatiu

26/04/2019
Dia de la visibilitat lèsbica

Des de 2008, els col·lectius de lesbianes han emprat lemes com "Dones lesbianes, expresseu-vos en llibertat"o "Lesbianes visibles, dones lliures"per celebrar el 26 d'abril, Dia de la Visibilitat Lèsbica , amb l'objectiu de reivindicar l'espai públic que els pertany.

09/04/2019
Vocabulari per a un món divers

CCOO sempre ha apostat per un món divers en el que cada persona es pugui sentir lliure per expressar-se tal com és. És des de l’escola que s’han de fomentar els valors de la inclusió i la diversitat. Per això, hem editat i publicat en català un vocabulari per a un món divers i el posa a disposició de tota la comunitat educativa.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.