28/07/2020
Ajudes ERTO

Des de CCOO sol·licitem una prestació especial per a totes aquelles persones que no hagin cotitzat el temps necessari per a rebre qualque tipus d’ajuda especialment per als treballadors del sector serveis, i que tan necessària serà pera poder sobreviure els pròxims mesos fins que es reiniciï l'activitat turística, la pròxima temporada.

13/07/2020
Teletreball a l'ambit educatiu
EXIGEIX INVERSIÓ, FORMACIÓ I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA DAVANT UN NOU ESCENARI

El sindicat ha elaborat un document per a la regulació del teletreball en cas d'haver d'afrontar períodes de docència telemàtica durant el curs 2020-2021.

26/06/2020
Ens en sortirem

Reivindica amb nosaltres, tots i totes som un. T'esperam!

10/06/2020
Violència infantil

El Consell de Ministres ha aprovat remetre a les Corts Generals el Projecte de Llei orgànica de Protecció Integral a la Infància i l'Adolescència enfront de la Violència, que tracta de donar resposta a l'obligació de protecció de les persones menors d'edat.

19/05/2020
Afiliate a CCOO

Hem posat en marxa una via per a afiliar-se molt més ràpida i senzilla. Només amb donar-nos les teves dades de contacte a través d'aquesta pàgina web, te telefonam per demanar-te la resta de la informació i que puguis comptar com més aviat millor amb els avantatges de l'afiliació al sindicat. La quota sindical és deduïble en la declaració de la renda i a més et dóna dret a una assegurança de vida en cas d'accident.

14/05/2020
Martí X. March

Educació preveu que els alumnes dels darrers cursos de les distintes etapes educatives puguin assistir a tutories amb cita prèvia a la fase 2

 

08/05/2020
Seguretat per alumnat, famílies i docents
SERVEI DE PREVENCIÓ DEL PERSONAL DOCENT

Davant els dubtes i el gran número de sol·licituds que s'ha rebut en aquest servei i la gran pressió assistencial, us concretam el procediment intern que es segueix per tal d'avaluar l'especial vulnerabitlitat del col·lectiu docent.

01/05/2020
Cartell 1 Maig
  • A les 13.30 hores compartirem les nostres reivindicacions en les xarxes socials en una “manifestació virtual”
  • A les 17 hores se celebrarà un concert virtual a través de les xarxes socials de tots dos sindicats i a les 20.10 un concert solidari amb artistes de 17 països

En aquest 1r de maig, que se celebra enmig del confinament pel COVID-19, CCOO i UGT volen tornar a estar, com sempre, celebrant aquest dia al costat de milions de persones treballadores. Totes dues organitzacions volen destacar el valor insubstituïble del treball i el paper central de milions de treballadores i treballadors en aquesta difícil situació que estem vivint. CCOO i UGT subratllem la funció indispensable dels serveis públics en una societat democràtica i igualitària, i exigim un nou model econòmic i social la prioritat del qual siguin els drets i el benestar de les persones.

30/04/2020
Recomendaciones del Consejo Escolar del Estado en la enseñanza concertada

Després de l'anunci del pla de desescalada desenvolupat pel Govern d'Espanya, es plantegen molts interrogants sobre les mesures que s'adoptaran per a la tornada a les aules. Per aquest motiu, la FE-CCOO exigeix a la Conselleria que aquestes mesures es presentin a la mesa sectorial per tal de fer una vertadera negociació.

24/04/2020
Reportatge "18 anys i 1 dia"
  • Els menors queden desprotegits, una vegada complerta la majoria d'edat

El reportatge de ‘Cròniques’, ’18 anys i un dia’, ha estat premiat amb la medalla de Bronze en el Festival Internacional de Cinema i Televisió de Nova York, al millor documental d'interès social.

24/04/2020
Crisis sanitaria
ESTAT D'ALARMA

El sindicat informa que hi ha entitats com CLECE i ILUNION que estan realitzant interpretacions interessades del reial decret llei, afectant centenars de persones en sectors precaritzats i feminitzats.

06/04/2020

Des de la FECCOO (Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres) donem les gràcies a les i els professionals de l'educació que dia a dia continuen treballant. El nostre aplaudiment és per vosaltres.

03/04/2020
Acomiadaments

CCOO posa a disposició el correu coronavirus@fe.ccoo.es perquè treballadors i treballadores de l'ensenyament puguin rebre assessorament i informació. Escriu-nos!

31/03/2020
Privada

Des de la Federació d’Ensenyament de CCOO, en aquest període d’alarma hem estat assessorant a tots els treballadors i treballadores de l’àmbit de l’ensenyament públic, concertat i privat.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.