19/12/2018
Imagen de Laura Luelmo que se compartió en redes sociales durante su búsqueda
La jove acabava d'incorporar-se en un institut de Huelva per fer una substitució

El sindicat manifesta la seva repulsa i se suma al dolor i la consternació de familiars i amics, als que transmet el seu condol per la mort de la docent, apareguda amb signes de violència. Al llarg de la jornada, els centres educatius espanyols han convocat un minut de silenci en repulsa pel seu assassinat.

19/10/2018
Signatura I Conveni Autonòmic de Protecció de Menors i Reforma Juvenil

Aquest conveni millora considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

05/06/2018
Signants de la constitució de la mesa negociadora

Aquest conveni autonòmic pretén millorar considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors d'aquest sector.

23/03/2018
Signatura acord

Es comprometen a vetllar conjuntament per la professionalització progressiva del sector i pel reconeixement i el manteniment de les condicions laborals i llocs de treball en aquest àmbit laboral.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.