17/05/2019
Vaga 21 Maig

L'objectiu és el de frenar la signatura del conveni col·lectiu que regula les escoletes privades moltes de les quals gestionen l’oferta pública de molts ajuntaments de les nostres Illes.

09/05/2019
Conveni Digne Educació Infantil

El sindicat defensa la dimensió educativa de la tasca de les treballadores del primer cicle d'Infantil (0-3), així com el compliment del IV Acord per a l'Ocupació i la negociació Col·lectiva (AENC), i mostra el seu rebuig a un conveni col·lectiu que manté unes retribucions molt per sota de la formació i la responsabilitat d'aquestes professionals.

06/05/2019
Concentració per un conveni digne dia 11 de maig a les 12h00

A diferència de les altres forces sindicals, la FE-CCOO ha rebutjat la proposta per al conveni de la primera etapa d’educació infantil per ser totalment insuficient. A més convoca concentracions dia 11 de maig arreu de l’estat en defensa d’un conveni digne. A les Illes es farà a Palma a les 12h00 a l’encreuament del c/Sant Miquel i C/Oms.

28/03/2019
Aula de colegio

La Federació d'Ensenyament va presentar ahir matí un document que recull les últimes dades del Ministeri d'Educació i Formació Professional per fer una anàlisi detallada de la situació actual a Espanya.

08/03/2019

El seguiment de la convocatòria de vaga de 24 hores en l'ensenyament, liderada per la Federació d'Ensenyament de CCOO a tot el territori nacional, està servint per evidenciar la bretxa de gènere entre treballadores i treballadors de l'àmbit educatiu, un sector feminitzat clau per acabar amb la desigualtat, discriminació i violència que pateixen les dones dins i fora del mercat laboral.

08/03/2019
CCOO anima a tota la comunitat educativa a sumar-se a les mobilitzacions del 8-M

La Federació d'Ensenyament de CCOO, davant la propera celebració del 8 de març, ha convocat una vaga de 24 hores.

21/02/2019
Mobilització Palma
CCOO convoca protestes a tot l'Estat entre el 22 i el 26 de febrer

La Federació d'Ensenyament titlla d'indignant la pretensió patronal de fixar la retribució dels i les educadores infantils al voltant dels 900 euros mensuals, o que els i les mestres augmentin la seva jornada laboral, i exigeix unes condicions de treball dignes. Per això, dilluns 25 a les 11h00 ens concentrarem a la Plaça d'Espanya en defensa d'un conveni digne per aquest col·lectiu.

11/02/2019
Educació Infantil
Defensa unes condicions laborals dignes

La Federació d'Ensenyament iniciarà una campanya de mobilitzacions davant l'actitud immobilista de les patronals del sector i la manca de resposta a les propostes plantejades per treballadors i treballadores, i insta les famílies a sumar-se a la dignificació del treball d'aquest col·lectiu.

07/02/2019
proves lomce

CCOO, UGT, STEs i CEAPA (Confederació de mares i pares de l'alumnat) presenten un vot particular en el Consell Escolar de l'Estat i demanen al Ministeri d'Educació i Formació Professional la retirada immediata de l'ordre.

05/02/2019
Vaga 8M
8 de març, Dia Internacional de les Dones

La Federació d'Ensenyament de CCOO apel·la a la defensa de la igualtat d'oportunitats entre dones i homes, i dels drets humans, ia la lluita contra les violències masclistes.

30/01/2019
Dia escolar de la pau i la no violència

Des FECCOO recalquem la importància de transmetre valors que promoguin la convivència, la diversitat i el respecte entre tota la comunitat educativa.

18/01/2019
Junta de Andalucía

El nou govern de la dreta a Andalusia iniciarà el seu camí amb un acord en el sector educatiu que suposarà el començament d'una batalla ideològica contra l'escola pública i el dret a l'educació.

09/01/2019
  • Debat sobre Avantprojecte de Llei Orgànica de derogació de la LOMCE

El dictamen aprovat ahir pel Ple del màxim òrgan consultiu en matèria educativa recull una bona part les propostes de CCOO per enfortir un model educatiu públic, inclusiu i de qualitat.

27/12/2018
Reunión de agentes sociales con la ministra de Política Territorial y Función Pública, Meritxell Batet (julio 2018)

El sindicat repassa els cinc punts pendents que s'abordaran en les pròximes reunions fixades amb l'Executiu per a gener de 2019, com l'eliminació de la taxa de reposició i els condicionants que limiten la capacitat de negociació col·lectiva.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.