01.08.2020

Decret 23/2020 de 31 de juliol, pel qual s’aprova el Text Consolidat del Decret pel qual s’estableixen els requisits mínims dels centres de primer cicle d’educació infantil

Veure document

28/07/2020
Ajudes ERTO

Des de CCOO sol·licitem una prestació especial per a totes aquelles persones que no hagin cotitzat el temps necessari per a rebre qualque tipus d’ajuda especialment per als treballadors del sector serveis, i que tan necessària serà pera poder sobreviure els pròxims mesos fins que es reiniciï l'activitat turística, la pròxima temporada.

24/07/2020
El convenio mejoramos cuestiones como jornada, retribuciones, complementos, etc.

Després de més d'any i mig de llargues negociacions, la setmana passada hem arribat a un acord per al tancament del nou conveni col·lectiu. Des de CCOO teníem un mandat i un objectiu compartit consensuat amb les nostres delegades i afiliades per a continuar avançant en l'equiparació de les condicions laborals i socials de les treballadores d'atenció directa i l'homologació amb el conveni sectorial de Menors en aquelles qüestions en les quals aquest tenia millors condicions per als treballadors i treballadores.

24/07/2020
MSE
MESA PRIVADA CONCERTADA

El passat dimecres dia 22 de juliol es reuní en caràcter extraordinari la Mesa d’Ensenyament privat/concertat amb els representants del sector. A la Mesa els representants de la Conselleria d’Educació informaren dels criteris amb els quals es distribuiran els recursos derivats del Fons COVID 19 i que tendran aplicació durant el curs 2020-2021.

13/07/2020
Teletreball a l'ambit educatiu
EXIGEIX INVERSIÓ, FORMACIÓ I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA DAVANT UN NOU ESCENARI

El sindicat ha elaborat un document per a la regulació del teletreball en cas d'haver d'afrontar períodes de docència telemàtica durant el curs 2020-2021.

26/06/2020
Ens en sortirem

Reivindica amb nosaltres, tots i totes som un. T'esperam!

11/06/2020
Ja n'hi ha prou

La Federació d’Ensenyament de Comissions Obreres de les Illes Balears (FE-CCOO IB) mostra la seva preocupació i rebuig front les mesures proposades des dels Ministeris de Sanitat i d’Educació i FP de cara a planificar la tornada als centres de manera segura i saludable. Considerem un despropòsit augmentar les ràtios dels grups i relaxar les mesures de seguretat, considerant únicament un escenari massa favorable de la situació sanitària.

08/06/2020
Las organizaciones del sector piden prorrogar los ERTE por causa de fuerza mayor hasta que se normalice la actividad educativa presencial.
  • En una declaració conjunta, demanda una volta segura a l'activitat presencial

Les organitzacions del sector de l'Educació Infantil signen una Declaració Conjunta en la qual es reclama suport econòmic al sector, prorrogar els ERTO i que es fixin unes condicions clares per a l'obertura segura dels centres.

05/06/2020
OK NO

Per al sindicat de CCOO és imprescindible per una banda, el control i seguiment de totes les mesures de seguretat tant per les tutories i reforços presencials, com per la seguretat dels docents que han d’incorporar-se als centres. I per altra part, un reconeixement de la tasca desenvolupada per els i les docents durant tota la crisis sanitària.

05/06/2020
CCOO y FeSP-UGT pedirán revisar los ERTE de las escuelas infantiles de gestión indirecta cuando no se hayan suspendido los pagos

Els sindicats posaran tots els recursos jurídics al seu abast en aquells processos que puguin ser susceptibles de no haver-se realitzat adequadament.

03/06/2020
Unanimitat

Davant la proposta del Conseller d’Educació per treballar la proposta de ​Pla de Retorn a la presencialitat del curs 2020/21​, els sindicats d'educació, per unanimitat, acordem participar a les 4 comissions de treball i a les diferents subcomissions ​com un bloc unitari, ​per tal de garantir que no es vulnerin les condicions sociolaborals de cap docent, ​al temps ​que rebutjam l'intent de la Conselleria de minimitzar el pes dels representants dels treballadors reduint al mínim la seva representació.

03/06/2020
Imagen de una clase vacía.
  • Ensenyament Concertat

El sindicat estima que és necessari un increment de docents i personal complementari per a complir amb les recomanacions sanitàries proposades pel Govern central. Per a això proposarà un Pacte Estatal que asseguri l'estabilitat laboral i la major provisió de recursos humans en el sector.

02/06/2020
Decàleg PBAU

L'informe recull les mesures que des del sindicat es consideren fonamentals perquè les proves d'accés a la Universitat es realitzin en les condicions sanitàries adequades que protegeixin tant a l'alumnat participant com als equips docents que els acompanyen durant tot el procés.

29/05/2020
Comissió

En paraules del Conseller, “Estem davant una situació complexa”, cal cercar solucions de forma participativa, dialogada i consensuada per encarar el final d’aquest curs i cercar solucions pel curs 2020/2021

28/05/2020
La Federación de Enseñanza de CCOO ha difundido hoy el informe "Inversión educativa. Desescalada y medidas educativas"
ES DEMANA UN GRAN PACTE SOCIAL PER L'EDUCACIÓ

La Federació d'Ensenyament de CCOO (FECCOO) calcula que, per a escometre les mesures educatives més urgents de cara al nou curs i davant un possible rebrot del virus, és necessària una inversió total de 7.385.102.443,36 milions d'euros repartits entre contractació de docents, programes de compensació, formació del professorat i provisió d'equips i sistemes tecnològics que facilitin l'equitat i la qualitat dels processos d'ensenyament-aprenentatge i el dia a dia dels centres.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.