05/07/2019
Cartell de concentracions del mes de juliol

La FE-CCOO continua la lluita en favor d’un conveni digne en el sector de les educadores de les escoletes de la primera etapa d’educació infantil (0-3 anys). Les concentracions seran dilluns 8 de juliol a les 18:00h a la Plaça des Parc a Eivissa i dijous 11 de juliol a les 19h a la Plaça de l’ajuntament d’Inca.

07/06/2019
Cartell concentració
Aquest dilluns 10 de juny a les 19h al creuament del carrer sant Miquel amb Oms a Palma i a les 18h a la plaça del parc de Vila a Eivissa

Amb salaris per sota dels 1000€ i jornades de 39 hores setmanals d'atenció directa als infants impedeix coordinar i preparar material per realitzar les tasques necessàries per al desenvolupament dels infants.

31/05/2019
Assemblea informativa educadores 0-3

Després de les concentracions i de la jornada de vaga del passat 21 de maig, la lluita continua. Aquest sector té unes condicions laborals precàries que el nou conveni que s'acaba de signar no resol.

22/05/2019
Vaga 21 de maig 2019 #ConveniDigneInfantil
UGT, USO i FSIE no fan cas a les professionals que ahir van omplir els carrers amb les seves protestes

El sector va secundar massivament la vaga convocada ahir pel sindicat i va clamar contra la signatura d'un nou conveni que perpetuarà la situació de pobresa laboral de milers de treballadores dels centres privats i de gestió indirecta del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys). CCOO, sindicat majoritari en el sector, es plega a les demandes de les treballadores i per responsabilitat sindical es desmarca de la signatura.

21/05/2019
Concentració Palma

Les treballadores de les escoletes privades afectades pel conveni, avui han dit PROU. El seguiment ha estat rotund. D’entre el 80% i el 90%. Alguns centres, com a Palma, Andratx, Port d’Andratx, Pollença, Alcudia, Port d’Alcúdia, Puigpunyent, Sencelles, Santa Eulària, Sant Josep, Artà, Sa Coma, Colònia de Sant Pere, Son Carrió, Son Ferriol, S’Arenal, Llucmajor.... han hagut de tancar les seves portes. A més, s’han sumat a les reivindicacions també les alumnes en pràctiques.

20/05/2019
Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta

Presenta el document "Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta.

17/05/2019
Vaga 21 Maig

L'objectiu és el de frenar la signatura del conveni col·lectiu que regula les escoletes privades moltes de les quals gestionen l’oferta pública de molts ajuntaments de les nostres Illes.

09/05/2019
Conveni Digne Educació Infantil

El sindicat defensa la dimensió educativa de la tasca de les treballadores del primer cicle d'Infantil (0-3), així com el compliment del IV Acord per a l'Ocupació i la negociació Col·lectiva (AENC), i mostra el seu rebuig a un conveni col·lectiu que manté unes retribucions molt per sota de la formació i la responsabilitat d'aquestes professionals.

06/05/2019
Concentració per un conveni digne dia 11 de maig a les 12h00

A diferència de les altres forces sindicals, la FE-CCOO ha rebutjat la proposta per al conveni de la primera etapa d’educació infantil per ser totalment insuficient. A més convoca concentracions dia 11 de maig arreu de l’estat en defensa d’un conveni digne. A les Illes es farà a Palma a les 12h00 a l’encreuament del c/Sant Miquel i C/Oms.

28/03/2019
Aula de colegio

La Federació d'Ensenyament va presentar ahir matí un document que recull les últimes dades del Ministeri d'Educació i Formació Professional per fer una anàlisi detallada de la situació actual a Espanya.

08/03/2019

El seguiment de la convocatòria de vaga de 24 hores en l'ensenyament, liderada per la Federació d'Ensenyament de CCOO a tot el territori nacional, està servint per evidenciar la bretxa de gènere entre treballadores i treballadors de l'àmbit educatiu, un sector feminitzat clau per acabar amb la desigualtat, discriminació i violència que pateixen les dones dins i fora del mercat laboral.

08/03/2019
CCOO anima a tota la comunitat educativa a sumar-se a les mobilitzacions del 8-M

La Federació d'Ensenyament de CCOO, davant la propera celebració del 8 de març, ha convocat una vaga de 24 hores.

21/02/2019
Mobilització Palma
CCOO convoca protestes a tot l'Estat entre el 22 i el 26 de febrer

La Federació d'Ensenyament titlla d'indignant la pretensió patronal de fixar la retribució dels i les educadores infantils al voltant dels 900 euros mensuals, o que els i les mestres augmentin la seva jornada laboral, i exigeix unes condicions de treball dignes. Per això, dilluns 25 a les 11h00 ens concentrarem a la Plaça d'Espanya en defensa d'un conveni digne per aquest col·lectiu.

11/02/2019
Educació Infantil
Defensa unes condicions laborals dignes

La Federació d'Ensenyament iniciarà una campanya de mobilitzacions davant l'actitud immobilista de les patronals del sector i la manca de resposta a les propostes plantejades per treballadors i treballadores, i insta les famílies a sumar-se a la dignificació del treball d'aquest col·lectiu.

07/02/2019
proves lomce

CCOO, UGT, STEs i CEAPA (Confederació de mares i pares de l'alumnat) presenten un vot particular en el Consell Escolar de l'Estat i demanen al Ministeri d'Educació i Formació Professional la retirada immediata de l'ordre.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.