07/10/2019
Cartell Assemblea 7 oct

Avui horabaixa a les 18:00h, a les seus de CCOO de Palma i Eivissa, la FE-CCOO torna a reunir a les treballadores del primer cicle d'educació infantil dins la campanya per un #ConveniDigneInfantil

04/10/2019
Renovació executiva 2019

Ahir, 3 d’octubre de 2019, es va constituir el Consell de la Federació d’Ensenyament de CCOO de les Illes Balears per renovar la seva Secretaria General i la Secretaria d'Organització.

01/10/2019
Francisco García, secretario general de FECCOO, y Carmen Perona, directora del Gabinete Jurídico, en la Fiscalía General del Estado

Davant la provocació de les últimes setmanes per les cartes remeses als centres educatius, en què s'instava a pares i mares a autoritzar expressament les informacions, conferències i cursos sobre la igualtat, la Federació d'Ensenyament de prendre mesures perquè es declari com il·legal aquesta actuació, que pot ser considerada delicte de discurs d'odi.

23/09/2019
Cartell Setmana Pel Clima

La Federació d'Ensenyament presenta un material que ha preparat especialment perquè el professorat, l'alumnat i les famílies puguin treballar la conscienciació en l'àmbit de la mobilitat, l'eficiència energètica, el consum i la gestió de residus, entre d'altres temes.

06/09/2019
Concentració infantil mes de setembre

El proper dilluns 9 de setembre la FE-CCOO torna a sortir al carrer per defensar els drets de les educadores i mestres de les escoletes del primer cicle d’educació infantil. La concentració de Palma es farà a l’encreuament entre C/ Oms i C/ Sant Miquel a les 19h.

26/07/2019
Cartell concentracions setembre

Avui s'ha publicat al BOE el XII conveni col·lectiu i de centres d'atenció infantil. Des de @FECCOOIB aprofitem per convocar-vos a les concentracions del mes de setmebre. Perquè som coherents, perquè som conseqüents i perquè seguim lluitant per un #ConveniDigneInfantil Us hem penjat el conveni al nostre web.

19/07/2019
Congrés mundial

La cita, que espera reunir més de 1.400 docents de tot el món, abordarà temes com ara la democràcia i els drets humans, el canvi climàtic, l’educació pública de qualitat i els drets del professorat, entre d'altres.

05/07/2019
Cartell de concentracions del mes de juliol

La FE-CCOO continua la lluita en favor d’un conveni digne en el sector de les educadores de les escoletes de la primera etapa d’educació infantil (0-3 anys). Les concentracions seran dilluns 8 de juliol a les 18:00h a la Plaça des Parc a Eivissa i dijous 11 de juliol a les 19h a la Plaça de l’ajuntament d’Inca.

07/06/2019
Cartell concentració
Aquest dilluns 10 de juny a les 19h al creuament del carrer sant Miquel amb Oms a Palma i a les 18h a la plaça del parc de Vila a Eivissa

Amb salaris per sota dels 1000€ i jornades de 39 hores setmanals d'atenció directa als infants impedeix coordinar i preparar material per realitzar les tasques necessàries per al desenvolupament dels infants.

31/05/2019
Assemblea informativa educadores 0-3

Després de les concentracions i de la jornada de vaga del passat 21 de maig, la lluita continua. Aquest sector té unes condicions laborals precàries que el nou conveni que s'acaba de signar no resol.

22/05/2019
Vaga 21 de maig 2019 #ConveniDigneInfantil
UGT, USO i FSIE no fan cas a les professionals que ahir van omplir els carrers amb les seves protestes

El sector va secundar massivament la vaga convocada ahir pel sindicat i va clamar contra la signatura d'un nou conveni que perpetuarà la situació de pobresa laboral de milers de treballadores dels centres privats i de gestió indirecta del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys). CCOO, sindicat majoritari en el sector, es plega a les demandes de les treballadores i per responsabilitat sindical es desmarca de la signatura.

21/05/2019
Concentració Palma

Les treballadores de les escoletes privades afectades pel conveni, avui han dit PROU. El seguiment ha estat rotund. D’entre el 80% i el 90%. Alguns centres, com a Palma, Andratx, Port d’Andratx, Pollença, Alcudia, Port d’Alcúdia, Puigpunyent, Sencelles, Santa Eulària, Sant Josep, Artà, Sa Coma, Colònia de Sant Pere, Son Carrió, Son Ferriol, S’Arenal, Llucmajor.... han hagut de tancar les seves portes. A més, s’han sumat a les reivindicacions també les alumnes en pràctiques.

20/05/2019
Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta

Presenta el document "Principals indicadors del primer cicle d'Educació Infantil (0-3 anys) en centres privats i de gestió indirecta.

17/05/2019
Vaga 21 Maig

L'objectiu és el de frenar la signatura del conveni col·lectiu que regula les escoletes privades moltes de les quals gestionen l’oferta pública de molts ajuntaments de les nostres Illes.

09/05/2019
Conveni Digne Educació Infantil

El sindicat defensa la dimensió educativa de la tasca de les treballadores del primer cicle d'Infantil (0-3), així com el compliment del IV Acord per a l'Ocupació i la negociació Col·lectiva (AENC), i mostra el seu rebuig a un conveni col·lectiu que manté unes retribucions molt per sota de la formació i la responsabilitat d'aquestes professionals.

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.