08/11/2019
Lucha

La FE-CCOO i la resta de sindicats que conformen la Junta de Personal Docent no Universitari hem sol·licitat, des de les diferents illes, la retirada immediata del marcatge en els centres docents públics.

30/10/2019
Reloj bandeja

Ahir dematí tingué lloc la Mesa Sectorial en la que s’han iniciat les negociacions en relació a la polèmica eina de marcatge. També s’han aprovat l’acord de constitució de la comissió paritària de Prevenció de Riscos Laborals del Personal Docent i els criteris de confecció de plantilles orgàniques.

25/10/2019
reloj
El 83% dels docents consultats volen que l’eina del marcatge es retiri

La FE-CCOO ha realitzat una consulta dirigida als docents sobre l’eina del marcatge. Aquesta consulta confirma el rebuig dels docents sobre la implantació d’aquesta eina i la voluntat de que el seu ús sigui una decisió del claustre. També ha servit per confirmar que gran part dels docents realitzen més hores de permanència que les estipulades al seu horari.

25/10/2019
muface

A una setmana del final del termini, queden alguns nous mutualistes que, tot i que ja estan donats d'alta a MUFACE, encara no han realitzat l'elecció de la seva entitat sanitària.

21/10/2019
Oposicions vermell

La conselleria ha fet pública una proposta provisional de la convocatòria d'oposicions per 2020.

16/10/2019
negociar

D’ençà l’inici de la nova legislatura, la FE-CCOO reclama que comencin les negociacions sobre l’acord de millora que va anunciar el Conseller durant l’any 2018.

10/10/2019
Doctor | http://freepik.com
  • Presentem algunes de les novetats que fins ara hi ha respecte als nous concerts.
08/10/2019
Entrega de la sol·licitut de mesa de negociació sobre marcatge

Aquest curs 19-20 la Conselleria d’educació ha implantat un sistema de control horari als docents que ha generat crispació i descontent. Aquest ambient és negatiu i nociu pel bon desenvolupament de la seva tasca i perjudica a tota la comunitat educativa. Lluny de resoldre el problema, la Conselleria encara no ens ha convocat a la mesa de negociació que reclamem.

04/10/2019
Renovació executiva 2019

Ahir, 3 d’octubre de 2019, es va constituir el Consell de la Federació d’Ensenyament de CCOO de les Illes Balears per renovar la seva Secretaria General i la Secretaria d'Organització.

01/10/2019
Francisco García, secretario general de FECCOO, y Carmen Perona, directora del Gabinete Jurídico, en la Fiscalía General del Estado

Davant la provocació de les últimes setmanes per les cartes remeses als centres educatius, en què s'instava a pares i mares a autoritzar expressament les informacions, conferències i cursos sobre la igualtat, la Federació d'Ensenyament de prendre mesures perquè es declari com il·legal aquesta actuació, que pot ser considerada delicte de discurs d'odi.

23/09/2019
Cartell Setmana Pel Clima

La Federació d'Ensenyament presenta un material que ha preparat especialment perquè el professorat, l'alumnat i les famílies puguin treballar la conscienciació en l'àmbit de la mobilitat, l'eficiència energètica, el consum i la gestió de residus, entre d'altres temes.

20/09/2019
Atac directe al dret a l'educació.

CCOO denuncia la campanya duta a terme per l'organització HazteOir sobre el Pin parental, que atempta contra els drets fonamentals de les persones, el dret a l'educació, la llibertat d'ensenyament va en contra de la pròpia llei educativa i fomenta l'odi cap a les persones i famílies LGTBI.

18/09/2019
El control horari és una mesura innecessària en el sector docent

Aquest curs 19-20 la Conselleria d’educació ha implantat un sistema de control horari als docents que ha generat crispació i descontent. Aquest ambient és negatiu i nociu pel bon desenvolupament de la seva tasca i perjudica a tota la comunitat educativa. Per això és urgent que es trobi una solució.

11/09/2019

Avui tornen a començar les classes d'educació infantil, primària, educació especial, secundària, i batxillerat de les Illes. Aquest nou curs comença amb il·lusions, novetats, reptes i fites per les quals lluitar i treballar. Molts són els reptes diaris en el món educatiu, tants com necessitats de millora té la nostra societat.

10/09/2019
Aula de colegio
  • D’altra banda celebrem que la taxa de docents interins a Eivissa i Formentera se situï per davall del 40% després de més d’una década

El passat dimecres es va reunir la comissió d’escolarització on ens van facilitar les dades de matrícula per al curs 19/20. La situació continua sent preocupant donat que comença un nou curs escolar i sembla que poca cosa ha canviat respecte l’anterior legislatura. Aquí us en deixem algunes dades.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.