13/07/2020
Teletreball a l'ambit educatiu
EXIGEIX INVERSIÓ, FORMACIÓ I NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA DAVANT UN NOU ESCENARI

El sindicat ha elaborat un document per a la regulació del teletreball en cas d'haver d'afrontar períodes de docència telemàtica durant el curs 2020-2021.

11/07/2020
El Ministerio de Universidades ha presentado un borrador de Estatuto del PDI en el momento equivocado, según FECCOO
EXIGEIX UNA ANÀLISI PRÈVIA DE LA SITUACIÓ REAL DE LA UNIVERSITAT PÚBLICA

El Ministeri d'Universitats ha presentat un esborrany d'Estatut del PDI en el moment equivocat, sense una anàlisi real de la situació de la Universitat pública i, per tant, sense mesures de gran importància que, lluny d'enfortir l'Ensenyament Superior, l'afeblirien encara més.

26/06/2020
Ens en sortirem

Reivindica amb nosaltres, tots i totes som un. T'esperam!

25/06/2020
CCOO, UGT y CSI·F recuerdan al Ministerio que las condiciones de trabajo se deben negociar con las y los representantes de las y los trabajadores

Els sindicats majoritaris del sector, CCOO, FeSP-UGT i CSI-F, insisteixen en la convocatòria urgent de la Taula de Negociació amb un calendari definit de reunions i temes a tractar.

16/06/2020
MUFACE

Amb la finalitat de l'estat d'alarma el pròxim 21 de juny, acaba l'exempció de visat arbitrada per MUFACE amb el Ministeri de Sanitat per a facilitar les seves gestions als mutualistes durant aquesta situació. A partir d'aquesta data, torna a ser obligatori el segell físic de MUFACE en les receptes. Aquesta obligació no afecta a els/as mutualistes d'opció pública que tenen recepta electrònica ni a els/as mutualistes d'opció concertada que gaudeixen de recepta electrònica concertada a Cantàbria.

16/06/2020

Lamenta que la ministra s'hagi limitat a informar del que ja havia exposat i acordat en altres fòrums, i que no hagi contestat ni adquirit cap compromís en relació amb les qüestions que se li han plantejat. El sindicat exigeix un acord que asseguri el creixement, l'estabilitat i els drets en l'ocupació pública.

25/05/2020
Protocols Fase 2

NOU!!! Resolució del conseller d'Educació, Universitat i Recerca de 25 maig de 2020 per la qual s'aprova el Protocol per a la fase II

19/05/2020
Afiliate a CCOO

Hem posat en marxa una via per a afiliar-se molt més ràpida i senzilla. Només amb donar-nos les teves dades de contacte a través d'aquesta pàgina web, te telefonam per demanar-te la resta de la informació i que puguis comptar com més aviat millor amb els avantatges de l'afiliació al sindicat. La quota sindical és deduïble en la declaració de la renda i a més et dóna dret a una assegurança de vida en cas d'accident.

14/05/2020
Martí X. March

Educació preveu que els alumnes dels darrers cursos de les distintes etapes educatives puguin assistir a tutories amb cita prèvia a la fase 2

 

12/05/2020
El Ministerio pone a la Universidad Pública al servicio del tejido empresarial.

Ha obert a consulta pública un esborrany d'RD per a una nova Ordenació dels Ensenyaments Oficials per al sistema universitari espanyol que dissenya un model d'universitat que, lluny d'avançar en coneixement, innovació i cultura, posa a la Universitat Pública al servei del teixit empresarial, al capritx de la CRUE i fa perillar la igualtat d'oportunitats en l'accés a l'Educació Superior. 

 

08/05/2020
Seguretat per alumnat, famílies i docents
SERVEI DE PREVENCIÓ DEL PERSONAL DOCENT

Davant els dubtes i el gran número de sol·licituds que s'ha rebut en aquest servei i la gran pressió assistencial, us concretam el procediment intern que es segueix per tal d'avaluar l'especial vulnerabitlitat del col·lectiu docent.

01/05/2020
Cartell 1 Maig
  • A les 13.30 hores compartirem les nostres reivindicacions en les xarxes socials en una “manifestació virtual”
  • A les 17 hores se celebrarà un concert virtual a través de les xarxes socials de tots dos sindicats i a les 20.10 un concert solidari amb artistes de 17 països

En aquest 1r de maig, que se celebra enmig del confinament pel COVID-19, CCOO i UGT volen tornar a estar, com sempre, celebrant aquest dia al costat de milions de persones treballadores. Totes dues organitzacions volen destacar el valor insubstituïble del treball i el paper central de milions de treballadores i treballadors en aquesta difícil situació que estem vivint. CCOO i UGT subratllem la funció indispensable dels serveis públics en una societat democràtica i igualitària, i exigim un nou model econòmic i social la prioritat del qual siguin els drets i el benestar de les persones.

14/04/2020
Ante el Estado de Alarma, el sistema educativo español ha tenido que adaptarse a la nueva situación.

CCOO exigeix a la CRUE que els rectorats negociïn amb els representants legítims de les treballadores i dels treballadors les modificacions substancials que estan esdevenint en les condicions laborals del personal de la Universitat.

15/04/2020
MECD

Necessitem una agenda compartida, clara i contundent amb les comunitats autònomes i els agents socials, amb decisions, mesures, accions i recursos que garanteixin l'equitat, la qualitat i l'ocupació: que ningú es quedi enrere.

15/04/2020
Isabel Celaá

La ministra Celaá proposa que la repetició de curs sigui una mesura excepcional. Demà Educació presentarà les instruccions corresponents a l’avaluació final del curs 2019/20

Documents d'interès

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.