Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Continua la pèrdua de poder adquisitiu a les pensions de Classes Passives

15.01.2018.

La pujada de l'0,25% de les pensions aprofundeix en la pèrdua de poder adquisitiu de les persones pensionistes cosa que CCOO ha denunciat en els anys anteriors.

Carlos Bravo i Fernando Lezcano a la roa de prema

"L'acord de pensions suposa una reconducció substancial de les propostes del Govern"

31.01.2011.

"Amb l'acord de pensions, CCOO i UGT han aconseguit - en paraules de Fernando Lezcano, portaveu de CCOO - jugular la pretensió del Govern de fer obligatòria la jubilació als 67 anys". En la mateixa lògica, Carlos Bravo, responsable de Seguretat Social i representant de CCOO en les negociacions en matèria de pensions, ha afirmat que "els sindicats han aconseguit una reconducció substancial de les propostes del Govern". Així ho han afirmat en la roda de premsa en la qual els secretaris confederals de Comunicació i de Seguretat Social de CCOO i d'UGT han explicat l'acord assolit amb el Govern en matèria de pensions.

Tancament a l'INSS de Palma

Tancament de 150 sindicalistes a la seu de l’INSS a Palma L’acte ha tingut lloc a tot Espanya per defensar un acord de pensions negociat que dignifiqui la proposta del Govern

19.01.2011.

Al crit de "Zapatero, queremos tu pensión", "Nos vamos a acordar a la hora de votar" i "Ni un paso atrás contra la reforma", quasi dues-centes delegades i delegats de CCOO i UGT s’han tancat durant tres quarts d’hora a la seu de l’INSS a Palma.

Criteris i alternatives de CCOO per abordar una nova reforma del sistema públic de pensions

12.01.2011.

Amb motiu de la renovació de les conclusions parlamentàries del Pacte de Toledo i la reforma del sistema públic de pensions, el secretari confederal de Seguretat Social de CCOO, Carlos Bravo, ha publicat "Criteris i alternatives per abordar una nova reforma del sistema públic de pensions ", en el qual es presenten les principals propostes alternatives que CCOO ha plantejat a l'hora d'afrontar la futura reforma de les pensions de manera que es garanteixi la millora de la protecció i la viabilitat del sistema sense haver de recórrer a retallades socials.

Requisits -Càlcul - Observacions

Document explicatiu i quadre resum sobre les pensions 2017 Classes Passives

17.05.2017.

El Govern ha establert al Reial Decret 746/2016 de 30 de desembre (BOE del 31) la revaloració de les pensions amb els següents Havers Reguladors (HR), per als distints grups funcionarials, incrementant les pensions un 0,25 % sobre les quantitats de 2016.

Efectes del Reial decret llei 5/2013 (BOE 2013.03.16) a les pensions de jubilació de classes passives

18.03.2013.

NO ha suposat cap canvi en les condicions per accedir a les jubilacions anticipades del règim de classes passives de l'Estat ni a les quanties ni en la forma de càlcul de les mateixes. Tampoc ha afectat les pensions ordinàries de classes passives.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: