Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Jubilació parcial: criteri de l'INSS sobre la possibilitat de concentració de jornada

31.10.2017.

El Tribunal Suprem ha reiterat en les seves últimes sentències (2015.01.19 i 2017.03.29) la possibilitat legal de concentrar en un únic període la jornada que han de treballar les persones que accedeixen a la jubilació parcial.

La FE-CCOO troba imprescindible la negociació d'un nou acord de jubilacions parcials per als docents de l'escola concertada.

25.10.2017.

La FE-CCOO ha registrat avui dematí a la Conselleria d'Educació una petició demanant l'inici de les negociacions de per un nou acord de jubilacions parcials per als docents de les escoles concertades.

 La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

XV Conveni de Discapacitat

  • El passat 21 de setembre va tenir lloc la segona reunió de la comissió negociadora
02.10.2017.

CCOO, conjuntament amb FeSP-UGT, vam presentar un plantejament de les línies mestres que haurien de quedar reflectides en el nou conveni

CCOO considera insuficient la pujada de l'1% en l'ensenyament concertat

19.07.2017.

Argumenta que l'increment de l'IPC se situa al voltant del 2% en termes interanuals, de manera que un augment de l'1% suposa una nova devaluació salarial del personal dels centres concertats.

La FE-CCOO no sortirà de la mesa sense una solució equitativa per a la despenalització de les baixes i el retorn de la paga extra dels companys docents de l'ensenyament concertat.

13.06.2017.

La FECCOO exigeix que la Conselleria d" Educació, amb el compromís de la Conselleria d" Hisenda, aboni el 37,5% de la paga extra de Nadal del 2012 que els docents de l’ escola concertada encara no han rebut.

Reunió tema revàlides amb Conseller Educació Martí March

10.10.2016.

La Conselleria d¿Educació va convocar divendres 7 d¿octubre als representants sindicals de l"escola sostinguda amb fons públic per informar del seu posicionament i les accions futures que aquest òrgan de cara al tema de les revàlides, tal i com determina l’actual LLei orgànica LOMQE

Cafe amb l'educació

"Els compromisos estan per complir-los"

27.10.2017.

"Mateixa feina, mateix salari i condicions laborals" és un dels ideals de CCOO.

Infantil

CCOO marca les prioritats en la taula de negociació del XII Conveni d'Educació Infantil

  • La primera va reunir va tenir lloc el 5 de setembre
10.10.2017.

CCOO, com a sindicat més representatiu del sector de Centres d'Assistència i Educació Infantil, vam definir quins han de ser els elements centrals en la negociació del conveni. Després d'uns anys de recessió en què la classe treballadora hem suportat ajustos derivats d'una crisi que no hem generat, i en què la contenció salarial ha estat a l'ordre del dia, és el moment de començar a negociar les millores laborals que marquin l'inici de la recuperació per a milers de treballadors i treballadores instal·lats en la precarietat laboral.

CCOO exigeix que es compleixi la llei en relació a les retribucions del professorat de la concertada.

21.09.2017.

Amb l'arribada de la crisi econòmica, el procés d'homologació quedà paralitzat. Des de llavors l'equiparació del 100% (obviant la qüestió dels sexennis) només és real a Andalusia, Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia, Navarra i Ceuta / Melilla. A la resta de comunitats -encara que no sempre- la "gradualitat" s'ha quedat en percentatges variables que van des del 90% de les Canàries i Cantàbria (encara que en aquesta última es perceben els sexennis) al 97% de Castella-la Mancha.

Conselleria d'Educació

La FECCOO valora positivament la decisió de la Conselleria d'Educació de recuperar la paga extra del 2012 de la concertada

14.06.2017.

El conseller ha anunciat avui mati durant la de la Mesa d" Ensenyament Concertat la seva intenció d’abonar a la propera nòmina del mes de juliol el 37,5% de la Paga Extra de Nadal de 2012 que els docents de l’ Ensenyament Concertat encara no havien rebut. Això suposa uns 600 euros bruts que els companys de l’ Ensenyament Públic ja varen rebre a principis d’ any.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: