Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

La FE-CCOO considera que el PP vol carregar-se els acords de recuperació salarials dels docents de la pública i concertada per pur xantatge i desesperació per aprovar els pressupostos generals de l'estat

19.04.2018.

Els docents, si Montoro acomplís amb les seves amenaces, haurien de tornar els sexennis cobrats gràcies a l'Acord marc signat per CCOO al 2015, el que suposaria uns 1200€ per curs i docent.

Els Acords que negocia CCOO amb el Govern beneficiaran al professorat de l'ensenyament concertat

20.03.2018.

El professorat de l'ensenyament concertat afiliat o representat per CCOO té la ferma convicció que cap de les condicions educatives i laborals positives que gaudim ha tingut el seu origen en les negociacions dels sindicats corporatius. De fet, FSIE no està present en els àmbits en què es negocien i s'acorden aquestes millores.

Pedro Ocaña, secretari de Privada i Serveis Socioeducatius de FECCOO

El ministre d'Educació no fa cas de les peticions de CCOO de convocar la Mesa de Negociació de l'Ensenyament Concertat

  • El sindicat no rep resposta a la carta lliurada fa ja dos mesos
17.01.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana la creació i convocatòria urgent de la Taula Estatal d'Ensenyament concertada i exigeix que en la mateixa s'aprovi un reglament que reguli i normalitzi el seu funcionament. Així mateix, considera urgent que en aquest àmbit es doni resposta als problemes del sector i, entre altres aspectes, s'abordi l'incompliment de l'equiparació gradual de les retribucions del professorat de la concertada amb el de la pública que recull l'art. 117.4 de la LOE.

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Jubilació parcial: criteri de l'INSS sobre la possibilitat de concentració de jornada

31.10.2017.

El Tribunal Suprem ha reiterat en les seves últimes sentències (2015.01.19 i 2017.03.29) la possibilitat legal de concentrar en un únic període la jornada que han de treballar les persones que accedeixen a la jubilació parcial.

La FE-CCOO troba imprescindible la negociació d'un nou acord de jubilacions parcials per als docents de l'escola concertada.

25.10.2017.

La FE-CCOO ha registrat avui dematí a la Conselleria d'Educació una petició demanant l'inici de les negociacions de per un nou acord de jubilacions parcials per als docents de les escoles concertades.

 La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

XV Conveni de Discapacitat

  • El passat 21 de setembre va tenir lloc la segona reunió de la comissió negociadora
02.10.2017.

CCOO, conjuntament amb FeSP-UGT, vam presentar un plantejament de les línies mestres que haurien de quedar reflectides en el nou conveni

CCOO considera insuficient la pujada de l'1% en l'ensenyament concertat

19.07.2017.

Argumenta que l'increment de l'IPC se situa al voltant del 2% en termes interanuals, de manera que un augment de l'1% suposa una nova devaluació salarial del personal dels centres concertats.

CCOO reclama increments salarials per recuperar el poder adquisitiu

27.03.2018.

Per a CCOO és irrenunciable recuperar el poder adquisitiu perdut durant la crisi i la millora dels salaris més baixos. En aquest sentit, les clàusules de garantia tenen un paper crucial en els convenis amb efectes econòmics registrats per 2018 malgrat el rebuig frontal de CEOE-CEPYME

Resum de la Mesa Sectorial d'Educació concertada

30.01.2018.

Avui dia 30 de gener, a la Mesa Sectorial d'Educació concertada s'ha parlat dels punts següents:

Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

Toni Baos va comparèixer al Parlament per explicar el vot particular de la FE-CCOO al Pacte Educatiu

11.12.2017.

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Cafe amb l'educació

"Els compromisos estan per complir-los"

27.10.2017.

"Mateixa feina, mateix salari i condicions laborals" és un dels ideals de CCOO.

Infantil

CCOO marca les prioritats en la taula de negociació del XII Conveni d'Educació Infantil

  • La primera va reunir va tenir lloc el 5 de setembre
10.10.2017.

CCOO, com a sindicat més representatiu del sector de Centres d'Assistència i Educació Infantil, vam definir quins han de ser els elements centrals en la negociació del conveni. Després d'uns anys de recessió en què la classe treballadora hem suportat ajustos derivats d'una crisi que no hem generat, i en què la contenció salarial ha estat a l'ordre del dia, és el moment de començar a negociar les millores laborals que marquin l'inici de la recuperació per a milers de treballadors i treballadores instal·lats en la precarietat laboral.

CCOO exigeix que es compleixi la llei en relació a les retribucions del professorat de la concertada.

21.09.2017.

Amb l'arribada de la crisi econòmica, el procés d'homologació quedà paralitzat. Des de llavors l'equiparació del 100% (obviant la qüestió dels sexennis) només és real a Andalusia, Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia, Navarra i Ceuta / Melilla. A la resta de comunitats -encara que no sempre- la "gradualitat" s'ha quedat en percentatges variables que van des del 90% de les Canàries i Cantàbria (encara que en aquesta última es perceben els sexennis) al 97% de Castella-la Mancha.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: