Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Presentació informe d'Inici de curs

CCOO insta el Govern a revertir de manera urgent les retallades del PP en Educació

07.09.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al Govern canvis en l'accés a la funció pública docent i mesures que posin fi a la temporalitat del professorat i permetin recuperar els drets perduts. "Cada euro invertit en la LOMCE, és un euro invertit en la desigualtat", ha subratllat el secretari general en la presentació.

CCOO defensa els teus drets. Vine i participa.

El Tribunal Suprem dicta una sentència sobre la paga extra que justifica les raons per les que CCOO no va signar el VI Conveni de la concertada

26.06.2018.

Fa cinc anys FSIE, FSP-UGT i USO van signar el VI Conveni de l'Ensenyament Concertat. CCOO es va desvincular de l'acord i ha advertit que l'abonament de la Paga Extra d'Antiguitat (PEA) i del complement d'incapacitat (IT) quedava en mans de la voluntat política de les conselleries de torn, i que, per tant, es podien produir situacions discriminatòries, donant-se el cas que només una part dels docents pogués fer efectiu el seu dret. CCOO va intentar anul·lar l'articulat que originava aquests recels, però el Tribunal Suprem no va trobar motius d'objecció.

La FE-CCOO considera que el PP vol carregar-se els acords de recuperació salarials dels docents de la pública i concertada per pur xantatge i desesperació per aprovar els pressupostos generals de l'estat

19.04.2018.

Els docents, si Montoro acomplís amb les seves amenaces, haurien de tornar els sexennis cobrats gràcies a l'Acord marc signat per CCOO al 2015, el que suposaria uns 1200€ per curs i docent.

Els Acords que negocia CCOO amb el Govern beneficiaran al professorat de l'ensenyament concertat

20.03.2018.

El professorat de l'ensenyament concertat afiliat o representat per CCOO té la ferma convicció que cap de les condicions educatives i laborals positives que gaudim ha tingut el seu origen en les negociacions dels sindicats corporatius. De fet, FSIE no està present en els àmbits en què es negocien i s'acorden aquestes millores.

Pedro Ocaña, secretari de Privada i Serveis Socioeducatius de FECCOO

El ministre d'Educació no fa cas de les peticions de CCOO de convocar la Mesa de Negociació de l'Ensenyament Concertat

  • El sindicat no rep resposta a la carta lliurada fa ja dos mesos
17.01.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana la creació i convocatòria urgent de la Taula Estatal d'Ensenyament concertada i exigeix que en la mateixa s'aprovi un reglament que reguli i normalitzi el seu funcionament. Així mateix, considera urgent que en aquest àmbit es doni resposta als problemes del sector i, entre altres aspectes, s'abordi l'incompliment de l'equiparació gradual de les retribucions del professorat de la concertada amb el de la pública que recull l'art. 117.4 de la LOE.

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Jubilació parcial: criteri de l'INSS sobre la possibilitat de concentració de jornada

31.10.2017.

El Tribunal Suprem ha reiterat en les seves últimes sentències (2015.01.19 i 2017.03.29) la possibilitat legal de concentrar en un únic període la jornada que han de treballar les persones que accedeixen a la jubilació parcial.

La FE-CCOO troba imprescindible la negociació d'un nou acord de jubilacions parcials per als docents de l'escola concertada.

25.10.2017.

La FE-CCOO ha registrat avui dematí a la Conselleria d'Educació una petició demanant l'inici de les negociacions de per un nou acord de jubilacions parcials per als docents de les escoles concertades.

Classe

Cal treballar per estabilitzar la plantilla i dignificar la professió docent millorant els salaris

03.09.2018.

Continuar estabilitzant la plantilla docent amb la convocatòria d"oposicions, millorar el finançament de l’educació, dignificar la professió docent millorant els salaris, ampliar la transparència i l’equilibri entre la xarxa d’escoles públiques i d’escoles concertades, són alguns dels reptes i fites del curs que comença avui i pels quals treballarem.

Contraproposta sobre la negociació de l'equiparació, els sexennis i la paga de 25 anys del VI Conven

La concertada negocia l'equiparació amb la pública, sexennis i paga 25 anys

15.06.2018.

Els sindicats de la concertada s'han unit per presentar una proposta conjunta per negociar l'equiparació amb la pública, sexennis i paga de 25 anys.

CCOO reclama increments salarials per recuperar el poder adquisitiu

27.03.2018.

Per a CCOO és irrenunciable recuperar el poder adquisitiu perdut durant la crisi i la millora dels salaris més baixos. En aquest sentit, les clàusules de garantia tenen un paper crucial en els convenis amb efectes econòmics registrats per 2018 malgrat el rebuig frontal de CEOE-CEPYME

Resum de la Mesa Sectorial d'Educació concertada

30.01.2018.

Avui dia 30 de gener, a la Mesa Sectorial d'Educació concertada s'ha parlat dels punts següents:

Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

Toni Baos va comparèixer al Parlament per explicar el vot particular de la FE-CCOO al Pacte Educatiu

11.12.2017.

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Cafe amb l'educació

"Els compromisos estan per complir-los"

27.10.2017.

"Mateixa feina, mateix salari i condicions laborals" és un dels ideals de CCOO.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: