Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

Toni Baos va comparèixer al Parlament per explicar el vot particular de la FE-CCOO al Pacte Educatiu

11.12.2017.

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Cafe amb l'educació

"Els compromisos estan per complir-los"

27.10.2017.

"Mateixa feina, mateix salari i condicions laborals" és un dels ideals de CCOO.

Infantil

CCOO marca les prioritats en la taula de negociació del XII Conveni d'Educació Infantil

  • La primera va reunir va tenir lloc el 5 de setembre
10.10.2017.

CCOO, com a sindicat més representatiu del sector de Centres d'Assistència i Educació Infantil, vam definir quins han de ser els elements centrals en la negociació del conveni. Després d'uns anys de recessió en què la classe treballadora hem suportat ajustos derivats d'una crisi que no hem generat, i en què la contenció salarial ha estat a l'ordre del dia, és el moment de començar a negociar les millores laborals que marquin l'inici de la recuperació per a milers de treballadors i treballadores instal·lats en la precarietat laboral.

CCOO exigeix que es compleixi la llei en relació a les retribucions del professorat de la concertada.

21.09.2017.

Amb l'arribada de la crisi econòmica, el procés d'homologació quedà paralitzat. Des de llavors l'equiparació del 100% (obviant la qüestió dels sexennis) només és real a Andalusia, Balears, Catalunya, Comunitat Valenciana, Madrid, Múrcia, Navarra i Ceuta / Melilla. A la resta de comunitats -encara que no sempre- la "gradualitat" s'ha quedat en percentatges variables que van des del 90% de les Canàries i Cantàbria (encara que en aquesta última es perceben els sexennis) al 97% de Castella-la Mancha.

Conselleria d'Educació

La FECCOO valora positivament la decisió de la Conselleria d'Educació de recuperar la paga extra del 2012 de la concertada

14.06.2017.

El conseller ha anunciat avui mati durant la de la Mesa d" Ensenyament Concertat la seva intenció d’abonar a la propera nòmina del mes de juliol el 37,5% de la Paga Extra de Nadal de 2012 que els docents de l’ Ensenyament Concertat encara no havien rebut. Això suposa uns 600 euros bruts que els companys de l’ Ensenyament Públic ja varen rebre a principis d’ any.

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Jubilació parcial: criteri de l'INSS sobre la possibilitat de concentració de jornada

31.10.2017.

El Tribunal Suprem ha reiterat en les seves últimes sentències (2015.01.19 i 2017.03.29) la possibilitat legal de concentrar en un únic període la jornada que han de treballar les persones que accedeixen a la jubilació parcial.

La FE-CCOO troba imprescindible la negociació d'un nou acord de jubilacions parcials per als docents de l'escola concertada.

25.10.2017.

La FE-CCOO ha registrat avui dematí a la Conselleria d'Educació una petició demanant l'inici de les negociacions de per un nou acord de jubilacions parcials per als docents de les escoles concertades.

 La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

XV Conveni de Discapacitat

  • El passat 21 de setembre va tenir lloc la segona reunió de la comissió negociadora
02.10.2017.

CCOO, conjuntament amb FeSP-UGT, vam presentar un plantejament de les línies mestres que haurien de quedar reflectides en el nou conveni

CCOO considera insuficient la pujada de l'1% en l'ensenyament concertat

19.07.2017.

Argumenta que l'increment de l'IPC se situa al voltant del 2% en termes interanuals, de manera que un augment de l'1% suposa una nova devaluació salarial del personal dels centres concertats.

La FE-CCOO no sortirà de la mesa sense una solució equitativa per a la despenalització de les baixes i el retorn de la paga extra dels companys docents de l'ensenyament concertat.

13.06.2017.

La FECCOO exigeix que la Conselleria d" Educació, amb el compromís de la Conselleria d" Hisenda, aboni el 37,5% de la paga extra de Nadal del 2012 que els docents de l’ escola concertada encara no han rebut.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: