Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Jesús Gualix, de FesP-UGT, y José Antonio Rodríguez y Pedro Ocaña, de FECCOO.

Treballadores i treballadors del sector d'Atenció a Persones amb Discapacitat sortiran al carrer per denunciar la seva precarietat laboral

09.04.2018.

FeSP-UGT i CCOO convoquen mobilitzacions a tot el territori nacional per forçar la patronal a iniciar un procés negociador real que abordi les necessitats d'ocupació, la recuperació de drets laborals, la conciliació laboral i familiar i les millores salarials. A les Illes la concentració serà demà dia 10 d'abril a les 12h00 a l'edifici d'Amadip Esment a la carretera del Pla de na Tesa.

CCOO reivindica millores laborals en l'àmbit estatal de Centres d'Assistència i Educació Infantil

23.01.2018.

El passat 10 de gener es va reunir, per tercera vegada des de la seva constitució, la Mesa Negociadora del XII Conveni Col·lectiu d'Àmbit Estatal de Centres d'Assistència i Educació Infantil. Un cop resolts els problemes de representativitat per part de la patronal, la negociació hauria d'avançar a un ritme superior al que ha portat fins al moment

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Educació espenyada

La FECCOO es mostra preocupada tant per la precarietat presupostària actual com per el futur pròxim que es deixa entreveure en aquesta campanya electoral

12.05.2011.

Des de la FECCOO expressem la nostra preocupació per la manca de recursos econòmics que està obligant a la Conselleria a oferir als centres educatius l'ÚNICA possibilitat d’afrontar les despeses per mitjà d’un CONFIRMING que obligaria als centres a pagar els interessos que és generin. L’anunci del Conseller Manera quant al retall de personal o retalls de nòmines no fa més que generar un clima de incertesa i preocupació que en res ajuda al normal desenvolupament de la tasca docent que, de mica en mica, és va indignant per la quantitat de promeses electoral que es diuen sobre l’educació i el poc interès real que després es demostra.

Signatura acord

CCOO i el Consell de Col·legis d'Educadores i Educadors Socials signen un acord per garantir els llocs de treball al Tercer Sector

23.03.2018.

Es comprometen a vetllar conjuntament per la professionalització progressiva del sector i pel reconeixement i el manteniment de les condicions laborals i llocs de treball en aquest àmbit laboral.

Pedro Ocaña, secretari de Privada i Serveis Socioeducatius de FECCOO

El ministre d'Educació no fa cas de les peticions de CCOO de convocar la Mesa de Negociació de l'Ensenyament Concertat

  • El sindicat no rep resposta a la carta lliurada fa ja dos mesos
17.01.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana la creació i convocatòria urgent de la Taula Estatal d'Ensenyament concertada i exigeix que en la mateixa s'aprovi un reglament que reguli i normalitzi el seu funcionament. Així mateix, considera urgent que en aquest àmbit es doni resposta als problemes del sector i, entre altres aspectes, s'abordi l'incompliment de l'equiparació gradual de les retribucions del professorat de la concertada amb el de la pública que recull l'art. 117.4 de la LOE.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: