Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Signatura I Conveni Autonòmic de Protecció de Menors i Reforma Juvenil

La FE-CCOO signa el I Conveni Autonòmic de Protecció de menors i reforma Juvenil

19.10.2018.

Aquest conveni millora considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

Signants de la constitució de la mesa negociadora

La FE-CCOO signa la constitució de la mesa negociadora del conveni autonòmic de menors

05.06.2018.

Aquest conveni autonòmic pretén millorar considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors d'aquest sector.

Rebaixes en l'ensenyament privat

CCOO considera inacceptables les condicions de la negociació del X Conveni Col·lectiu dels centres d'ensenyament privat

  • Podria continuar la congelació salarial fins a 2020 per a milers de treballadors i treballadores del sector.
29.05.2018.

Arriben les rebaixes al X Conveni Col·lectiu de centres d'ensenyament privat de règim general o ensenyament reglat sense cap nivell concertat o subvencionat. Després de gairebé un any de negociacions, les organitzacions sindicals UGT, USO i FSIE han decidit acceptar la proposta patronal i signar un nou conveni, assumint unes condicions totalment inacceptables per a CCOO

Signatura acord

CCOO i el Consell de Col·legis d'Educadores i Educadors Socials signen un acord per garantir els llocs de treball al Tercer Sector

23.03.2018.

Es comprometen a vetllar conjuntament per la professionalització progressiva del sector i pel reconeixement i el manteniment de les condicions laborals i llocs de treball en aquest àmbit laboral.

Pedro Ocaña, secretari de Privada i Serveis Socioeducatius de FECCOO

El ministre d'Educació no fa cas de les peticions de CCOO de convocar la Mesa de Negociació de l'Ensenyament Concertat

  • El sindicat no rep resposta a la carta lliurada fa ja dos mesos
17.01.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana la creació i convocatòria urgent de la Taula Estatal d'Ensenyament concertada i exigeix que en la mateixa s'aprovi un reglament que reguli i normalitzi el seu funcionament. Així mateix, considera urgent que en aquest àmbit es doni resposta als problemes del sector i, entre altres aspectes, s'abordi l'incompliment de l'equiparació gradual de les retribucions del professorat de la concertada amb el de la pública que recull l'art. 117.4 de la LOE.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Acomiadaments els mesos d'estiu en l'ensenyament privat

CCOO denuncia la precarització de l'ocupació en l'ensenyament privat amb l'excusa de la crisi i les retallades

04.10.2018.

El sindicat insta les administracions públiques a que prioritzin la lluita contra l'ocupació precària fent valer els mecanismes que tenen a mà, especialment el de la Inspecció de Treball, per revertir aquesta situació i reduir així la temporalitat.

Escoletes

La FE-CCOO exigeix al Govern que reguli les guarderies privades en benefici dels treballadors i treballadores i dels seus alumnes

30.05.2018.

Al 2010 les patronals varen guanyar un recurs que impedeix al govern aplicar la regulació educativa pública 0-3, a les guarderies privades. Ara no tenen cap regulació i això provoca situacions com les viscudes. Cal que el Govern exigeixi uns mínims que garanteixen les condicions dels serveis privats que ofereixen a les famílies amb necessitats de conciliació.

Jesús Gualix, de FesP-UGT, y José Antonio Rodríguez y Pedro Ocaña, de FECCOO.

Treballadores i treballadors del sector d'Atenció a Persones amb Discapacitat sortiran al carrer per denunciar la seva precarietat laboral

09.04.2018.

FeSP-UGT i CCOO convoquen mobilitzacions a tot el territori nacional per forçar la patronal a iniciar un procés negociador real que abordi les necessitats d'ocupació, la recuperació de drets laborals, la conciliació laboral i familiar i les millores salarials. A les Illes la concentració serà demà dia 10 d'abril a les 12h00 a l'edifici d'Amadip Esment a la carretera del Pla de na Tesa.

CCOO reivindica millores laborals en l'àmbit estatal de Centres d'Assistència i Educació Infantil

23.01.2018.

El passat 10 de gener es va reunir, per tercera vegada des de la seva constitució, la Mesa Negociadora del XII Conveni Col·lectiu d'Àmbit Estatal de Centres d'Assistència i Educació Infantil. Un cop resolts els problemes de representativitat per part de la patronal, la negociació hauria d'avançar a un ritme superior al que ha portat fins al moment

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: