Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Educació espenyada

La FECCOO es mostra preocupada tant per la precarietat presupostària actual com per el futur pròxim que es deixa entreveure en aquesta campanya electoral

12.05.2011.

Des de la FECCOO expressem la nostra preocupació per la manca de recursos econòmics que està obligant a la Conselleria a oferir als centres educatius l'ÚNICA possibilitat d’afrontar les despeses per mitjà d’un CONFIRMING que obligaria als centres a pagar els interessos que és generin. L’anunci del Conseller Manera quant al retall de personal o retalls de nòmines no fa més que generar un clima de incertesa i preocupació que en res ajuda al normal desenvolupament de la tasca docent que, de mica en mica, és va indignant per la quantitat de promeses electoral que es diuen sobre l’educació i el poc interès real que després es demostra.

Cartell Jubilació a l'Ensenyament Privat

Jubilació parcial a l'ensenyament privat

29.11.2017.

La legislació sobre jubilació no és específica de l'ensenyament. Afecta a tots i cada un dels milions de treballadores i treballadors, de tots i cadascun dels sectors productius. Des de 1995, es venia acordant en el si de l'anomenat Pacte de Toledo, sent un dels seus grans consensos la jubilació parcial, que en l'escola concertada ha permès el rejoveniment de les plantilles.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: