Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

La FE-CCOO sol·licita col·laborar en la vigilància del bon funcionament del procés d'oposicions docents 2018

17.05.2018.

Ho vàrem demanar ja que la norma ho possibilita i pretenem així donar més transparència al procés

Plataforma Escola Pública

La Junta de personal docent de les Illes Balears dóna suport a la La Plataforma Estatal per l'Escola Pública

08.05.2018.

La Junta de personal docent de les Illes Balears dóna suport a la La Plataforma Estatal per l'Escola Pública que avui tornarà a tenyir de verd els carrers del nostre país en les concentracions i manifestacions convocades. Ho feim per mostrar la nostra repulsa a una política que retalla milions d'euros a escoles, instituts i universitats, que dóna ales a una reforma educativa basada en la segregació de l'alumnat, i que liquida d'un cop de ploma drets laborals a treballadors i treballadores de l'ensenyament.

CCOO demana que els docents puguin gaudir de dies de permís retribuïts

13.04.2018.

Avui la FE-CCOO (Federació d"Ensenyament de CCOO) ha presentat una petició formal a la Conselleria per tal de demanar que els funcionaris docents puguin gaudir de 4 dies de permís retribuïts amb sou cada any.

Pep Ginard, Isabel Bernardo i Toni Baos. Àrea pública de CCOO Illes.

L'Àrea Pública de CCOO rebutja el tarannà egocèntric i dèspota de la Delegada del Govern a les Illes Balears

28.03.2018.

Es del tot vergonyós que la representant del Govern Central a la nostra comunitat autònoma, utilitzi l'autoritarisme mes ranci del partit popular i posi en joc una part de les retribucions dels empleats i empleades públiques la Carrera Professional, que s"ha negociat i acordat per les organitzacions sindicals i el nostre Govern autonòmic.

Primeres reunions per a la creació del Institut a distància

La FE-CCOO demana que no es perdi el caràcter social d'aquests ensenyaments que combaten l'abandonament prematur

20.03.2018.

Es necessari que es valori i potenciï l'actual tasca que realitzen instituts com l'IES Toni Maura i que es prengui com a referència.

Personal investigador

CCOO exigeix l'obertura immediata d'un procés de negociació efectiva del Decret de condicions laborals del personal predoctoral

05.03.2018.

El Govern, aclaparat per les exigències del Parlament i amb un retard de diversos anys respecte del mandat previst en la Llei de la Ciència i Tecnologia, ha presentat una proposta de Reial decret per regular les relacions laborals dels contractats predoctorals el seu contingut no pot ser més decebedor.

CCOO i Hisenda negocien un possible acord de millora de l'ocupació pública

20.02.2018.

Comissions Obreres, juntament amb UGT i CSIF, s'ha reunit el 19 de febrer amb la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, per tractar sobre un possible II Acord per a la millora de l'ocupació pública que ampliï el que es va signar el passat mes de març.

Esborrany de la convocatòria d'oposicions

14.02.2018.

Aquí trobareu l'esborrany de convocatòria d'oposicions que ens ha enviat la Conselleria d'Educació per a la seva negociació.

Escoles Oficials d'Idiomes

Matricula't a la teva EOI més propera

  • CCOO exalça el model públic d'ensenyaments d'idiomes del nostre país, únic a Europa
08.05.2018.

La campanya llançada per FECCOO recorda que, en un context de recuperació econòmica, és el moment d'apostar per aquests centres i evitar la creixent privatització dels ensenyaments d'idiomes a casa nostra.

La FE-CCOO considera que el PP vol carregar-se els acords de recuperació salarials dels docents de la pública i concertada per pur xantatge i desesperació per aprovar els pressupostos generals de l'estat

19.04.2018.

Els docents, si Montoro acomplís amb les seves amenaces, haurien de tornar els sexennis cobrats gràcies a l'Acord marc signat per CCOO al 2015, el que suposaria uns 1200€ per curs i docent.

La despesa pública educativa cau a un mínim històric del 3,8% del PIB

29.03.2018.

El descens torna a deixar en evidència que per al Govern del Partit Popular l'educació pública no és una prioritat política, social ni econòmica.

Treballem per a que no quedin places desertes a les oposicions docents 2018

23.03.2018.

Des del sindicat volem recordar que el procediment d'ingrés a la funció pública docent és la de concurs oposició i per això reclamam que a la fase de concurs arribin més persones que places hi ha.

CCOO estudia la convocatòria de mobilitzacions per un model extraordinari d'accés del professorat

16.03.2018.

Els resultats de la consulta realitzada pel sindicat posen de manifest el rebuig al RD 84/2018 que modifica el model d'accés a la funció pública docent i dóna suport majoritàriament les propostes de CCOO per a un model d'accés extraordinari amb més pes de l'experiència i amb proves en la fase d'oposició que no siguin eliminatòries.

Resum de la Mesa Sectorial sobre oposicions docents 2018

26.02.2018.

Aquí trobareu el resum sobre la mesa sectorial d'avui

Els aspirants consultats accepten la proposta de proves anònimes d'oposicions de la Conselleria

16.02.2018.

Encara que el marge no és molt ample els aspirants consultats accepten globalment la proposta de proves anònimes d'oposicions de la Conselleria. Alguns dels aspirants però entenen que poder fer la lectura de les proves, garanteix que els tribunals puguin obtenir una percepció més global i objectiva.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: