Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Façana del CNIO

CCOO denuncia la manca de política científica del Govern d'Espanya

22.12.2017.

CCOO considera inacceptable que, en el millor dels escenaris, el Pla Estatal d'Investigació 2017-2020 pateixi un retard en la seva aplicació de més d'un any, així com que davant la gravetat dels problemes de personal es dictin resolucions que no arriben al conjunt dels centres d'investigació i que no fan sinó ajornar els problemes de precarietat i envelliment que afligeixen als centres de recerca.

Infografia canvi model d'accès

Setmana de mobilitzacions per un nou model d'accés a la funció pública docent

20.12.2017.

CCOO exigeix un canvi de model d'accés a la funció pública docent i que no es tanquin les negociacions, tal com vol el Ministeri d'Educació, Cultura i esport (MECD)

Resum de les reunions amb la Conselleria de dia 13/12/2017

13.12.2017.

Avui dia 13/12/2017 hem tingut comissió de ràtios i Mesa Sectorial. A continuació hi trobareu els punts més rellevants:

Gràfics de l'enquesta

La FE-CCOO exigeix al MECD que suprimeixi el caràcter eliminatori de les proves de les Oposicions docents

13.12.2017.

Segons l'enquesta que hem realitzat, les mesures d"estabilitat dels docents interins de les Illes que el Govern autonòmic vol negociar, han de garantir que l’experiència laboral no sigui vulnerada per cap altre mesura.

CCOO valida el decret que neix gràcies a l'acord marc

  • El decret del servei de prevenció de Risc Laboral dels docents s'aprova en mesa general d'empleats públics. Aquest servei donarà cobertura als 12.500 docents dels centres públics de les Illes
01.12.2017.

El servei, pressupostat amb més de 1.600.000€ neix per promoure la millora de les condicions laboral i garantir la protecció i la seguretat de la salut dels docents.

Francisco García, secretari general de FECCOO, atenent a la premsa a les portes del Ministeri.

Les organitzacions sindicals suspenen la tancada per convocar pròximes mobilitzacions

  • CCOO, STEs i FeSP-UGT s'han reunit al llarg de la tarda amb representants del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport després de romandre tancats al terme de la reunió de la taula sectorial celebrada aquest matí.
30.11.2017.

En la trobada, que ha durat aproximadament una hora i mitja, s'ha avançat en algun aspecte que les organitzacions sindicals veuen positiu. S'ha obert la possibilitat d'explorar vies de protecció per a aquells col·lectius interins especialment vulnerables.

CCOO demana canvis en el RD 276

Contra el canvi de temari en les oposicions docents

  • Descarrega't els nous temes proposats pel Ministeri
23.11.2017.

El Ministeri d'Educació ha facilitat avui als sindicats un CD que conté uns esborranys de noves temes per a una futura discussió en el marc de la taula sectorial d'Educació.

Dia 24 de novembre concentració per delegats i delegades per reclamar la negociació sobre salaris i ocupació pública

  • CCOO i UGT reclamen al Govern reprendre la negociació sobre salaris i ocupació pública
22.11.2017.

La Federació d'empleades i empleats dels Serveis Públics (FeSP) d'UGT i l'Àrea Pública de CCOO han acordat iniciar una campanya conjunta de mobilitzacions sota el lema "Ara: salaris, ocupació pública i drets", presentada en roda de premsa el 14 de novembre a Madrid. El calendari d'accions començarà el divendres, dia 24 de novembre, amb concentracions de delegades i delegats sindicals en totes les capitals de província i continuarà el 14 de desembre amb una concentració a Madrid, sense descartar altres accions de caràcter sectorial.

La FE-CCOO afita les possibilitats de les perfilacions per als funcionaris de carrera que acreditin la formació necessaria per aportar estabilitat als projectes dels centres educatius

21.12.2017.

S'han de reduir el nombre de places perfilades i s'han d"aclarir alguns aspectes del document proposat per la Conselleria.

La FE-CCOO reclama que l'experiència docent no sigui vulnerada per cap altre mesura d'estabilitat.

14.12.2017.

Avui dematí la FE-CCOO ha tornat a reclamar que les proves de les oposicions no siguin eliminatòries i que es protegeixi als interins de 50 anys amb experiència docent.

14D: les empleades i empleats públics surten al carrer per recuperar salari i drets

13.12.2017.

L"Àrea Pública de CCOO i la Federació d'Empleades i Empleats de Serveis Públics (FeSP) d'UGT han convocat una manifestació el dijous , 14 de desembre, a les 12.00 hores a Madrid, a la qual assistiran milers de delegades i delegats de tot el territori espanyol per instar el Govern a que reaccioni i negociï condicions laborals justes i recuperació per a les treballadores i treballadors del sector públic. Aquesta manifestació forma part de la campanya de mobilitzacions que CCOO i UGT han iniciat per recuperar els drets i el salari que el Govern va retallar a aquest col·lectiu des de l'inici de la crisi.

Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

Toni Baos va comparèixer al Parlament per explicar el vot particular de la FE-CCOO al Pacte Educatiu

11.12.2017.

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Representants de CCOO, UGT y STEs tancats al Ministeri d'Educació.

Els representants del professorat es tanquen al Ministeri d'Educació

  • Descarrega't el resum de la reunió i la posició de CCOO # EncierroEducación
30.11.2017.

CCOO, UGT i STEs planten cara al menyspreu que han rebut per part del Ministeri i, després de la reunió de la taula sectorial en la qual Educació ha intentat tancar en fals les negociacions sobre l'Oferta d'Ocupació Pública extraordinària, es neguen a abandonar les dependències.

CCOO manifesta el seu desacord davant la proposta de modificació d'accés a la docència no universitària

23.11.2017.

Critica el text presentat pel Ministeri d'Educació i denuncia que no ha recollit les propostes presentades en anteriors reunions. A més, exigeix que continuïn les negociacions davant el rebuig sindical i social amb què han estat rebuts els canvis.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: