Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Primeres reunions per a la creació del Institut a distància

La FE-CCOO demana que no es perdi el caràcter social d'aquests ensenyaments que combaten l'abandonament prematur

20.03.2018.

Es necessari que es valori i potenciï l'actual tasca que realitzen instituts com l'IES Toni Maura i que es prengui com a referència.

Personal investigador

CCOO exigeix l'obertura immediata d'un procés de negociació efectiva del Decret de condicions laborals del personal predoctoral

05.03.2018.

El Govern, aclaparat per les exigències del Parlament i amb un retard de diversos anys respecte del mandat previst en la Llei de la Ciència i Tecnologia, ha presentat una proposta de Reial decret per regular les relacions laborals dels contractats predoctorals el seu contingut no pot ser més decebedor.

CCOO i Hisenda negocien un possible acord de millora de l'ocupació pública

20.02.2018.

Comissions Obreres, juntament amb UGT i CSIF, s'ha reunit el 19 de febrer amb la secretària d'Estat de Funció Pública, Elena Collado, per tractar sobre un possible II Acord per a la millora de l'ocupació pública que ampliï el que es va signar el passat mes de març.

Esborrany de la convocatòria d'oposicions

14.02.2018.

Aquí trobareu l'esborrany de convocatòria d'oposicions que ens ha enviat la Conselleria d'Educació per a la seva negociació.

Toni Baos i Martí March

La FE-CCOO signa l'acord de mesures d'estabilitat que protegirà més de 2000 docents interins fins al 2021

07.02.2018.

Després de les negociacions de la setmana passada, avui dematí s'ha signat finalment l'acord de mesures d'estabilitat que protegirà al col·lectiu de docents de 55 anys i als docents que han treballat a l'escola pública durant al menys 10 anys.

Canvi de temaris

CCOO rebutja l'ampliació i el canvi de temari de les oposicions docents

17.01.2018.

El sindicat defensa el manteniment dels actuals temaris durant la vigència de l'oferta extraordinària d'ocupació que servirà per reduir l'elevada temporalitat del professorat no universitari.

La FE-CCOO afita les possibilitats de les perfilacions per als funcionaris de carrera que acreditin la formació necessaria per aportar estabilitat als projectes dels centres educatius

21.12.2017.

S'han de reduir el nombre de places perfilades i s'han d"aclarir alguns aspectes del document proposat per la Conselleria.

La FE-CCOO reclama que l'experiència docent no sigui vulnerada per cap altre mesura d'estabilitat.

14.12.2017.

Avui dematí la FE-CCOO ha tornat a reclamar que les proves de les oposicions no siguin eliminatòries i que es protegeixi als interins de 50 anys amb experiència docent.

CCOO estudia la convocatòria de mobilitzacions per un model extraordinari d'accés del professorat

16.03.2018.

Els resultats de la consulta realitzada pel sindicat posen de manifest el rebuig al RD 84/2018 que modifica el model d'accés a la funció pública docent i dóna suport majoritàriament les propostes de CCOO per a un model d'accés extraordinari amb més pes de l'experiència i amb proves en la fase d'oposició que no siguin eliminatòries.

Resum de la Mesa Sectorial sobre oposicions docents 2018

26.02.2018.

Aquí trobareu el resum sobre la mesa sectorial d'avui

Els aspirants consultats accepten la proposta de proves anònimes d'oposicions de la Conselleria

16.02.2018.

Encara que el marge no és molt ample els aspirants consultats accepten globalment la proposta de proves anònimes d'oposicions de la Conselleria. Alguns dels aspirants però entenen que poder fer la lectura de les proves, garanteix que els tribunals puguin obtenir una percepció més global i objectiva.

La FE-CCOO aprova la proposta de millora del decret de fons social

13.02.2018.

Avui dematí els sindicats en Mesa Sectorial d"Educació han aprovat una bateria de propostes per millorar i actualitzar el decret de fons social que regeix als docents de l’escola pública.

La FE-CCOO vota a favor de la proposta d'estabilitat que protegeix a més de 2000 interins docents

01.02.2018.

El Govern ha acceptat la proposta de mesures d'estabilitat que presentarem conjuntament i de forma majoritària i que persegueix protegir la feina dels interns docents en funció de l'experiència i la tasca que han realitzat a l'ensenyament públic i també es compromet a ampliar les convocatòries d'oposicions.

Façana del CNIO

CCOO denuncia la manca de política científica del Govern d'Espanya

22.12.2017.

CCOO considera inacceptable que, en el millor dels escenaris, el Pla Estatal d'Investigació 2017-2020 pateixi un retard en la seva aplicació de més d'un any, així com que davant la gravetat dels problemes de personal es dictin resolucions que no arriben al conjunt dels centres d'investigació i que no fan sinó ajornar els problemes de precarietat i envelliment que afligeixen als centres de recerca.

Infografia canvi model d'accès

Setmana de mobilitzacions per un nou model d'accés a la funció pública docent

20.12.2017.

CCOO exigeix un canvi de model d'accés a la funció pública docent i que no es tanquin les negociacions, tal com vol el Ministeri d'Educació, Cultura i esport (MECD)

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: