Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

La FE-CCOO exigeix que aquest pressupost educatiu de 2019 ha d'incloure una partida específica per poder negociar una millora salarial urgent a les nòmines dels docents de les Illes

19.09.2018.

Des de la FE-CCOO ens congratulam de l'anunci de la presidenta i del compromís que el Govern i la Conselleria d"Educació adquireix amb aquest anunci que, després d’una legislatura i d’acords marc i de recuperació, cal ara afrontar la millora que tant hem reclamat des de la nostra federació.

L'increment del pressupost educatiu del 2019 serà determinant per a la necessària i urgent millora

12.09.2018.

Necessitem un bon finançament per estabilitzar les plantilles dels centres, disminuir les ràtios i dur a terme les millores que necessita l'escola pública de les illes.

La FE-CCOO demana l'autonomia tècnica de la Conselleria d'Educació per evitar problemes informàtics

05.09.2018.

El primer tràmit telemàtic de setembre per docents interins s'ha hagut d'anul·lar per problemes tècnics i es tornarà a obrir el proper divendres. Tots els docents que ja l'havien realitzat l"hauran de repetir.

La FE-CCOO reclama que les futures convocatòries d'oposicions vagin precedides d'un augment de les plantilles orgàniques

  • Existeixen més de 2000 places docents (no orgàniques) a les quals els funcionaris de carrera no poden optar per culpa de l'excessiva perfilació
  • El personal opositor no ha pogut seleccionar gairebé el 30% de les places vacants per culpa de la perfilació que ara sí que poden triar els docents interins.
06.08.2018.

Uns 800 interins amb una mitjana superior als 7 anys d'experiència, han consolidat la seva plaça

18.07.2018.

De les 1008 places, no arriben a 100 (un 10%) les places que han quedat desertes; uns 100 aspirants que han obtingut plaça no havien fet feina mai, i la resta, uns 800 interins (85% dels aspirants que han aprovat), han consolidat la seva plaça amb aquest procés.

La FECCOO exigeix la derogació total del decret 5/2012 de retallades

10.07.2018.

Cal també que la puntuació per curs d'experiència docent sigui equitativa.

Cal que les proves de la fase d'oposició docent no siguin eliminatòries

04.07.2018.

La FECCOO valora positivament el funcionament tècnic d'aquesta primera part (eliminatòria) de les oposicions docents i la tasca realitzada fins ara pels companys i companyes dels tribunals.

Les resolucions judicials que avalen el cobrament de l'estiu del personal interí donen la raó als plantejaments de CCOO

15.06.2018.

Envien un missatge clar a aquells governs que pretenen retallar devaluant les condicions laborals del professorat. CCOO seguirà lluitant perquè cap interí o interina sigui discriminada.

Informe comparatiu dels sexennis docents i la carrera professional dels altres funcionaris

A diferència d'altres sectors públics i concertats de les Illes, la nòmina dels docents públics de les Illes no ha experimentat cap millora aquesta legislatura, ...i continua per sota de la del 2009

  • Al llarg de la seva vida laboral, un docent de l'ensenyament públic deixa de cobrar entre uns 3000€ i uns 8.000€/anuals manco que la resta dels funcionaris i personal laboral de la CAIB per no tenir els sexennis equiparats a la seva carrera professional.
13.09.2018.

L'augment pressupostari que es preveu en educació per al 2019, no pot oblidar que el prestigi de la professió docent ha d'anar de la mà d'una equiparació i millora salarial. Cal minvar l'actual greuge comparatiu que es produeix entre la carrera professional i els sexennis docents.

Presentació informe d'Inici de curs

CCOO insta el Govern a revertir de manera urgent les retallades del PP en Educació

07.09.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al Govern canvis en l'accés a la funció pública docent i mesures que posin fi a la temporalitat del professorat i permetin recuperar els drets perduts. "Cada euro invertit en la LOMCE, és un euro invertit en la desigualtat", ha subratllat el secretari general en la presentació.

Classe

Cal treballar per estabilitzar la plantilla i dignificar la professió docent millorant els salaris

03.09.2018.

Continuar estabilitzant la plantilla docent amb la convocatòria d"oposicions, millorar el finançament de l’educació, dignificar la professió docent millorant els salaris, ampliar la transparència i l’equilibri entre la xarxa d’escoles públiques i d’escoles concertades, són alguns dels reptes i fites del curs que comença avui i pels quals treballarem.

Informe opos feccoo 2018

Informe FECCOO Oposicions docents 2018

  • 869 dels 906 candidats que han obtingut plaça, són interins
26.07.2018.

CCOO posa en valor l'acord que permet ara l'increment salarial de tots els empleats i les mesures per estabilitzar i consolidar la plantilla al sistema públic de les Illes

12.07.2018.

A la reunió mantinguda avui hem tractat els següents punts sobre el desplegament de la llei 6/2018 de pressupostos generals de l'estat.

La FECCOO reclama que s'ampliï en 2000 places més l'actual plantilla orgànica docent

06.07.2018.

En compliment de l'acord estatal de reducció de la taxa d'inestabilitat al 8% i possibilitar i garantir el dret a la mobilitat dels funcionaris docents.

La FE-CCOO dóna suport al desig de la Conselleria de continuar ampliant l'oferta d'oposicions per al 2020 i 21

20.06.2018.

L'acord estatal que CCOO va signar el passat mes de març, possibilita que així sigui i s'aconsegueixi arribar a una estabilitat de les plantilles del 92% i no com la del 60% que tenim en l'actualitat.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: