Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Nou acord de millora

El Conseller fa una proposta d'acord de Millora de les Condicions Sociolaborals

14.11.2018.

Avui, 14 de novembre de 2018, el Conseller Martí March ens ha presentat la possibilitat de negociar les millores sociolaborals i educatives entre els anys 2019-23.

Dimarts 13n: Nova mesa sectorial CRITERIS DE PLANTILLA ORGÀNICA...Cap a l'increment!

  • Inclou l'esborrany de les instruccions per a les EESS 4D: Permisos i horaris
09.11.2018.

La FECCOO continuarà lluitant perquè l'experiència docent sigui garantia de feina

18.10.2018.

Davant la propera negociació de les bases per a la pròxima convocatòria de funcionaris i funcionàries interines docents per al curs 2019-20, la federació vol que l'experiència continuï essent la peça clau en l'obtenció d'una plaça com ja varem fer a l'anterior convocatòria signant un acord que protegeix la contractació als interins amb 10 o més anys d'experiència.

Oferta oposicions 2019

La FE-CCOO està satisfeta de l'oferta de 1080 places docents per a les oposicions del 2019

09.10.2018.

Avui la Conselleria ha anunciat les diferents especialitats, cossos i illes on es distribueixen la propera oferta de places docents per a les oposicions del 2019. Una oferta que s'ajusta als compromisos pactats amb la FE-CCOO i que es completarà al 2020 on s'hauran ofertat les 3000 places pactades en total.

La FE-CCOO exigeix que aquest pressupost educatiu de 2019 ha d'incloure una partida específica per poder negociar una millora salarial urgent a les nòmines dels docents de les Illes

19.09.2018.

Des de la FE-CCOO ens congratulam de l'anunci de la presidenta i del compromís que el Govern i la Conselleria d"Educació adquireix amb aquest anunci que, després d’una legislatura i d’acords marc i de recuperació, cal ara afrontar la millora que tant hem reclamat des de la nostra federació.

L'increment del pressupost educatiu del 2019 serà determinant per a la necessària i urgent millora

12.09.2018.

Necessitem un bon finançament per estabilitzar les plantilles dels centres, disminuir les ràtios i dur a terme les millores que necessita l'escola pública de les illes.

La FE-CCOO demana l'autonomia tècnica de la Conselleria d'Educació per evitar problemes informàtics

05.09.2018.

El primer tràmit telemàtic de setembre per docents interins s'ha hagut d'anul·lar per problemes tècnics i es tornarà a obrir el proper divendres. Tots els docents que ja l'havien realitzat l"hauran de repetir.

Resum de la MSE de dia 12/11 Convocatòria d'interins

12.11.2018.

Avui mesa complicada per la repercussió que podria tenir trobar-nos amb un barem que modifiqui l"actual ordre a les llistes.

Aconseguit!!

La Conselleria, com demanavem, proposa un nou acord. Aquest pic dirigit a la MILLORA SOCIOLABORAL DELS DOCENTS

  • Cal plasmar l'equiparació salarial entre sexennis i carrera professional
  • Cal Millorar les ràtios
  • Cal reduir la càrrega lectiva
09.11.2018.

Ens han convocat a una mesa extraordinària el proper 14 de novembre amb un punt únic: Propostes d'un nou acord de millora educativa. Aconseguit!

La FE-CCOO és favorable a la llista única que ampliarà les opcions dels interins docents

25.10.2018.

S'ha aprovat la llista única, despenalitzant així l'experiència docent i augmentant les oportunitats de feina i, per altra banda, s'ha allargat el termini per acceptar la tutorització fins al darrer dia lectiu del curs 2018-19.

Dia Mundial de la Salut Mental

10 d'octubre: Dia Mundial de la salut mental 2018

10.10.2018.

És urgent la conscienciació social i la dotació de recursos econòmics en el sector públic perquè els trastorns mentals no facin estralls en la infància i joventut. Un primer pas per abordar la prevenció és dotar de recursos econòmics als centres educatius amb nivells previs a l'època de les retallades, per tant és urgent revertir les retallades i gastar diners en una cosa tan necessari com la salut mental dels nostres infants i joves.

La FECCOO reclama un nou acord marc de millores educatives i sociolaborals per als propers 4 anys

01.10.2018.

L' Acord Marc signat el passat 30 de setembre de 2015 es va pressupostar en 70.314.693 d'euros en 4 anys. Tot i que encara falten punts per negociar i que han de suposar un increment més de les plantilles docents, l'acord s'ha complert en un 95% aproximat, i inclús alguns dels seus punts, com l'oferta d'oposicions, gràcies als acords estatals d'estabilitat signats per CCOO, s'han ampliat de les compromeses 800 places a les 3000 que finalment hem aconseguit.

Comparativa Sexennis VS Carrera Professional

A diferència d'altres sectors públics i concertats de les Illes, la nòmina dels docents públics de les Illes no ha experimentat cap millora aquesta legislatura, ...i continua per sota de la del 2009

  • Al llarg de la seva vida laboral, un docent de l'ensenyament públic deixa de cobrar entre uns 3000€ i uns 8.000€/anuals manco que la resta dels funcionaris i personal laboral de la CAIB per no tenir els sexennis equiparats a la seva carrera professional.
13.09.2018.

L'augment pressupostari que es preveu en educació per al 2019, no pot oblidar que el prestigi de la professió docent ha d'anar de la mà d'una equiparació i millora salarial. Cal minvar l'actual greuge comparatiu que es produeix entre la carrera professional i els sexennis docents.

Presentació informe d'Inici de curs

CCOO insta el Govern a revertir de manera urgent les retallades del PP en Educació

07.09.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al Govern canvis en l'accés a la funció pública docent i mesures que posin fi a la temporalitat del professorat i permetin recuperar els drets perduts. "Cada euro invertit en la LOMCE, és un euro invertit en la desigualtat", ha subratllat el secretari general en la presentació.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: