Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

CCOO posa en valor l'acord que permet ara l'increment salarial de tots els empleats i les mesures per estabilitzar i consolidar la plantilla al sistema públic de les Illes

12.07.2018.

A la reunió mantinguda avui hem tractat els següents punts sobre el desplegament de la llei 6/2018 de pressupostos generals de l'estat.

La FECCOO reclama que s'ampliï en 2000 places més l'actual plantilla orgànica docent

06.07.2018.

En compliment de l'acord estatal de reducció de la taxa d'inestabilitat al 8% i possibilitar i garantir el dret a la mobilitat dels funcionaris docents.

La FE-CCOO dóna suport al desig de la Conselleria de continuar ampliant l'oferta d'oposicions per al 2020 i 21

20.06.2018.

L'acord estatal que CCOO va signar el passat mes de març, possibilita que així sigui i s'aconsegueixi arribar a una estabilitat de les plantilles del 92% i no com la del 60% que tenim en l'actualitat.

CCOO insta Muface a agilitzar els tràmits per reduir el copagament farmacèutic del funcionariat jubilat

24.05.2018.

Denuncia la discriminació que pateixen els funcionaris i funcionàries, que paguen el mateix pels medicaments amb independència que es trobin en actiu o en situació de jubilació.

Carmen Perona i José María Ruiz a l'OIT

CCOO denuncia davant l'OIT la discriminació del professorat que ha treballat a l'estranger

23.05.2018.

La Federació d'Ensenyament CCOO assenyala que les traves en la baremació que pateix aquest col·lectiu vulneren l'article 14 de la Constitució Espanyola en relació amb l'article 23 i 203 del mateix text a l'empara del Conveni sobre la discriminació (feina i ocupació), de l'OIT, ratificat per Espanya.

Escoles Oficials d'Idiomes

Matricula't a la teva EOI més propera

  • CCOO exalça el model públic d'ensenyaments d'idiomes del nostre país, únic a Europa
08.05.2018.

La campanya llançada per FECCOO recorda que, en un context de recuperació econòmica, és el moment d'apostar per aquests centres i evitar la creixent privatització dels ensenyaments d'idiomes a casa nostra.

La FE-CCOO considera que el PP vol carregar-se els acords de recuperació salarials dels docents de la pública i concertada per pur xantatge i desesperació per aprovar els pressupostos generals de l'estat

19.04.2018.

Els docents, si Montoro acomplís amb les seves amenaces, haurien de tornar els sexennis cobrats gràcies a l'Acord marc signat per CCOO al 2015, el que suposaria uns 1200€ per curs i docent.

La FECCOO exigeix la derogació total del decret 5/2012 de retallades

10.07.2018.

Cal també que la puntuació per curs d'experiència docent sigui equitativa.

Cal que les proves de la fase d'oposició docent no siguin eliminatòries

04.07.2018.

La FECCOO valora positivament el funcionament tècnic d'aquesta primera part (eliminatòria) de les oposicions docents i la tasca realitzada fins ara pels companys i companyes dels tribunals.

Les resolucions judicials que avalen el cobrament de l'estiu del personal interí donen la raó als plantejaments de CCOO

15.06.2018.

Envien un missatge clar a aquells governs que pretenen retallar devaluant les condicions laborals del professorat. CCOO seguirà lluitant perquè cap interí o interina sigui discriminada.

Toni Baos (CCOO) i Maria Asunción Alarcón (UGT)

CCOO i UGT entregam 10 mesures per millorar l'educació pública

04.06.2018.

Avui 4 de juny de 2018, la FECCOO i UGT hem presentat 10 mesures de millora per estabilitzar l'Ensenyament Públic a les Illes Balears durant el període 2018-2022.

La FE-CCOO valora positivament la rectificació del Govern perquè els interins docents recuperin el pagament de l'estiu.

24.05.2018.

A l'espera de la seva aprovació final al Parlament, la FE-CCOO es mostra satisfeta de la rectificació proposada i acceptada pel Govern que ara sí, garanteix el cobrament a tots els interins docents que han fet feina un mínim de 5 mesos i mig aquest curs.

La FE-CCOO sol·licita col·laborar en la vigilància del bon funcionament del procés d'oposicions docents 2018

17.05.2018.

Ho vàrem demanar ja que la norma ho possibilita i pretenem així donar més transparència al procés

Plataforma Escola Pública

La Junta de personal docent de les Illes Balears dóna suport a la La Plataforma Estatal per l'Escola Pública

08.05.2018.

La Junta de personal docent de les Illes Balears dóna suport a la La Plataforma Estatal per l'Escola Pública que avui tornarà a tenyir de verd els carrers del nostre país en les concentracions i manifestacions convocades. Ho feim per mostrar la nostra repulsa a una política que retalla milions d'euros a escoles, instituts i universitats, que dóna ales a una reforma educativa basada en la segregació de l'alumnat, i que liquida d'un cop de ploma drets laborals a treballadors i treballadores de l'ensenyament.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: