Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

dimarts 8 de maig de 2018

Matricula't a la teva EOI més propera

  • CCOO exalça el model públic d'ensenyaments d'idiomes del nostre país, únic a Europa

La campanya llançada per FECCOO recorda que, en un context de recuperació econòmica, és el moment d'apostar per aquests centres i evitar la creixent privatització dels ensenyaments d'idiomes a casa nostra.

Escoles Oficials d'Idiomes

Escoles Oficials d'Idiomes

Des de CCOO vam llançar la campanya "Matricula't en el teu EOI més propera" perquè defensem el model públic d'ensenyaments d'idiomes que tenim a casa nostra, únic a Europa: el seu professorat està altament qualificat, té un nivell d'exigència elevat i utilitza una metodologia que afavoreix el procés d'aprenentatge d'una llengua estrangera, sempre atenent a la diversitat del seu alumnat.

A causa de la crisi econòmica, les escoles oficials d'idiomes han patit dures retallades de la mateixa manera que la resta dels ensenyaments reglats. En un context de recuperació econòmica, és el moment d'apostar per aquests centres en què s'imparteixen diferents nivells (el curs vinent fins al C2 en algunes comunitats autònomes) i evitar la creixent privatització dels ensenyaments d'idiomes a casa nostra.

La taxa de matriculació anual en la majoria de les comunitats autònomes no supera els 60 euros, sent aquesta opció molt més assequible per a les famílies. Des de CCOO lluitem perquè les taxes més altes -que es troben a Madrid i Catalunya- es rebaixin a la mitjana perquè no hi hagi discriminació per aquest motiu.

Comptem amb tu!

Matricula't a la teva EOI més propera

dimarts 8 de maig de 2018