Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

És el moment de l'educació!

Vols saber què hem fet per frenar la reversió de les retallades i les nostres línies d'acció per als pròxims quatre anys?

L'EDUCACIÓ PER A UNA CIUTADANIA GLOBAL A TRAVÉS DE L'ELABORACIÓ DE CÒMICS

Aquesta formació està orientada a que els i les actuals i futurs agents educatius transformadors, així com altres / es professionals de la formació i la sensibilització adquireixin les eines necessàries per treballar, en l'àmbit formal i no formal, una educació que promogui valors com ara l'equitat, la justícia i la tolerància, sobre una base coeducativa, contribuint així a la conformació d'una ciutadania global crítica.

Formació FECCOO curs 2018-19

La FECCOO realitza cursos on-line i jornades presencials homologades per la Conselleria.

Darreres notícies oposicions docents 2018

Aquí podreu consultar la informació de darrer moment sobre les oposicions docents 2018

10 Mesures per millorar l'escola pública

CCOO i UGT presenten aquestes 10 propostes de millora amb l'objectiu d’estabilitzar la situació de l’Ensenyament Públic de les Illes Balears en general i la dels seus treballadors i treballadores en particular. L’estabilitat del sistema educatiu ha de ser la cimentació sobre la que construir i desenvolupar una oferta educativa que respongui a les necessitats d’una societat com la nostra que creix al mateix ritme que ho fa la seva rica diversitat. És obvi que aquesta realitat ens marca i que, sens dubte, l’hem d’aprofitar, però ho hem de fer amb tots els recursos necessaris i en les millors condicions possibles.

FORMACIÓ MARÇ - JUNY 2018

Aquí trobareu l'ampliació a la nostra oferta formativa. Aquestes cursos estan homologats pel Ministeri d'Educació i Ciència. La Conselleria els reconeix si porten una diligència del MEC.e

Borsa Interins

Aquí trobareu tota la informació sobre la borsa d'interins per al curs 2018-2019

Oposicions 2018

Aquí trobareu tota la informació relativa a les oposicions docents previstes pel 2018.

Tràmits i Borses de treball

Aquí us deixem els enllaços als tràmits que té actualment oberts la Direcció General de Personal Docent.

Formació permanent a Comissions Obreres

A Comissions Obreres programem cursos de formació permanent.

Formació en XARXA online FE-CCOO

La FE-CCOO illes engega una nova formació ON-LINE i participativa, feta per l’afiliació i per a l’afiliació. Una formació homologada per la Conselleria per a tots els participants -Ponents i alumnes- i totalment gratuïta per als afiliats i afiliades.

Comissions Servei 2016/17: Resum. Termini: del 9 al 16 de maig

Termini de sol·licitud Del 9 al 16 de maig ambdós inclosos. La sol·licitud es farà de manera telemàtica i un cop enviada s’haurà de dur a registre juntament amb la documentació acreditativa.