Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

El compromís adquirit pel PSOE, avui al govern, per la derogació de la LOMCE s'ha de fer efectiu en un pla d'acció que generi expectatives de futur

09.11.2018.

CCOO manifesta que la proposta de reforma de la llei educativa i els canvis que afecten la professió docent patirà dels mateixos defectes que anteriors reformes, com la LOMCE, si no hi ha una consulta i un treball organitzat i compartit amb les organitzacions sindicals a través de la Mesa Sectorial d'Educació.

17 d'octubre, Dia Internacional per a l'Erradicació de la Pobresa

CCOO reivindica l'educació com un dret fonamental que fa possible la realització d'altres drets universals

17.10.2018.

Denuncia l'incompliment de no pocs governs dels objectius de desenvolupament sostenible número 4 i de les 10 metes que engloba, així com la urgència de revertir a Espanya les retallades educatives executats per l'anterior Govern del PP. I alerta davant la política compulsiva de retallades socials, generadora de desigualtat i pobresa.

11 d'octubre, Dia Internacional de la Nena

11.10.2018.

Des de la Federació Estatal d'Ensenyament a CCOO (FECCOO) reivindiquem, en el Dia Internacional de la Nena, el nostre ferm compromís amb la defensa dels drets fonamentals i la consecució d'unes condicions de vida dignes per a totes les nenes, els que pateixen amb més duresa els efectes de la violència, la discriminació, la pobresa i la manca d'oportunitats a tot el món.

CCOO manifesta el seu compromís amb la lluita per la despenalització i la legalització de l'avortament

28.09.2018.

​La Federació d'Ensenyament de CCOO se suma a la celebració internacional del 28-S i recorda que el dret de les dones a decidir si la maternitat és una opció viable o no en les seves vides, i quan volen fer-ho, és l'essència dels drets reproductius previstos en el marc de l'ONU i de l'OMS.

La FE-CCOO reclama que les futures convocatòries d'oposicions vagin precedides d'un augment de les plantilles orgàniques

  • Existeixen més de 2000 places docents (no orgàniques) a les quals els funcionaris de carrera no poden optar per culpa de l'excessiva perfilació
  • El personal opositor no ha pogut seleccionar gairebé el 30% de les places vacants per culpa de la perfilació que ara sí que poden triar els docents interins.
06.08.2018.

#AmbElsRefugiats

CCOO demana al Govern implementar les polítiques educatives necessàries per garantir el dret a l'educació de les i els menors refugiats

19.06.2018.

Considera prioritari l'establiment d'una llei de finançament educatiu amb objectius clars i que protegeixi les partides econòmiques amb major capacitat redistributiva.

És urgent a revertir les retallades que afecten a nens, nenes i joves

CCOO insta el Govern a habilitar amb urgència l'alt comissionat contra la pobresa infantil

12.06.2018.

La Federació d'Ensenyament demana que s'esmenin les polítiques i la inversió en programes d'atenció a la infància, que han perdut més de 1.200 milions d'euros en els Pressupostos Generals d'Estat 2018.

Signatura I Conveni Autonòmic de Protecció de Menors i Reforma Juvenil

La FE-CCOO signa el I Conveni Autonòmic de Protecció de menors i reforma Juvenil

19.10.2018.

Aquest conveni millora considerablement el conveni nacional i les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

Exempció de tributació d'IRPF en les prestacions de Maternitat

17.10.2018.

Totes les prestacions de Maternitat que es reconeguin per part de la Seguretat Social queden exemptes de tributació.

Consell Escolar

CCOO denuncia al Consell Escolar de l'Estat la manca de voluntat per revertir les retallades educatives amb caràcter immediat

03.10.2018.

El ple del Consell Escolar de l'Estat, amb el suport de CCOO, ha aprovat el dictamen que defensa una reducció de la jornada lectiva amb caràcter bàsic. Comissions Obreres, a més, ha reclamat que les comunitats autònomes han de tenir competències per millorar aquesta jornada lectiva.

Cal que la fase de pràctiques dels docents que han superat la fase de concurs-oposició, i que respon la recerca de la idoneïtat dels docents, sigui la mateixa per als funcionaris interins i per tant convalidable

31.08.2018.

Aquesta fase forma part del procés és obligatòria, i cal aprovar-la per obtenir una plaça en propietat i la condició de funcionari de carrera.

Informe opos feccoo 2018

Informe FECCOO Oposicions docents 2018

  • 869 dels 906 candidats que han obtingut plaça, són interins
26.07.2018.

21 de juny, dia europeu de la música

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al nou Govern revitalitzar la presència de la Música a l'Educació Obligatòria

22.06.2018.

Coincidint amb el Dia Europeu de la Música, que se celebra el 21 de juny per promoure la convivència i l'intercanvi cultural a través de la música, la Federació d'Ensenyament insta el nou Govern a revertir els passos cap enrere que s'han produït en l'educació musical de l'alumnat.

CCOO sol·licita una revisió de la titulació de capacitació lingüística per adequar-la a la realitat sociolingüística actual

19.06.2018.

Les federacions d'educació de Balears, Catalunya i País Valencià acorden instar a l"eliminació de les titulacions administratives de capacitació en ensenyament.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: