Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Cal que la fase de pràctiques dels docents que han superat la fase de concurs-oposició, i que respon la recerca de la idoneïtat dels docents, sigui la mateixa per als funcionaris interins i per tant convalidable

31.08.2018.

Aquesta fase forma part del procés és obligatòria, i cal aprovar-la per obtenir una plaça en propietat i la condició de funcionari de carrera.

Informe opos feccoo 2018

Informe FECCOO Oposicions docents 2018

  • 869 dels 906 candidats que han obtingut plaça, són interins
26.07.2018.

21 de juny, dia europeu de la música

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al nou Govern revitalitzar la presència de la Música a l'Educació Obligatòria

22.06.2018.

Coincidint amb el Dia Europeu de la Música, que se celebra el 21 de juny per promoure la convivència i l'intercanvi cultural a través de la música, la Federació d'Ensenyament insta el nou Govern a revertir els passos cap enrere que s'han produït en l'educació musical de l'alumnat.

CCOO sol·licita una revisió de la titulació de capacitació lingüística per adequar-la a la realitat sociolingüística actual

19.06.2018.

Les federacions d'educació de Balears, Catalunya i País Valencià acorden instar a l"eliminació de les titulacions administratives de capacitació en ensenyament.

FE-CCOO demana un canvi de rumb en les polítiques educatives i generar consensos en la celebració del seu 40è aniversari

08.06.2018.

El sindicat rememora les fites educatives de les últimes quatre dècades, que ha recollit en un llibre commemoratiu, i presenta la hemeroteca digital de la revista Treballadors de l'Ensenyament (ET), que també celebra el seu 40 aniversari.

Manuel Sirvent i Toni Baos presentant la demanda contra el reial decret

L'Audiència Nacional admet a tràmit la impugnació del Reial decret llei de les retallades educatives presentada per CCOO

24.05.2018.

Una sentència favorable podria suposar la suspensió de les retallades que han marcat l'esdevenir de l'educació pública en els últims sis anys i permetria la substitució immediata del professorat que causa baixa, la reducció de la massificació de les aules i la reducció de l'horari lectiu, entre d'altres.

Cartell "Dol per la igualtat"

Dimecres 16 de maig: atura per la igualtat real

  • És important seguir treballant per aconseguir espais llibres de violència de gènere des de diferents sectors de la societat.
15.05.2018.

Coincidint amb la manifestació organitzada en protesta per la sentència de "La Manada" que tindrà lloc aquest dia, CCOO convida a la comunitat educativa a participar des dels seus centres durant l'esbarjo.

Foto: Unesco

CCOO denuncia que la pobresa educativa, que afecta gairebé tres milions de nens i nenes a Espanya, és una altra forma d'assetjament i violència contra la infància

03.05.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO exigeix al Govern del PP les inversions i les polítiques socioeducatives necessàries per a la atenció a la infància violentada per la seva condició social, econòmica, cultural i sexual.

La FE-CCOO reclama que les futures convocatòries d'oposicions vagin precedides d'un augment de les plantilles orgàniques

  • Existeixen més de 2000 places docents (no orgàniques) a les quals els funcionaris de carrera no poden optar per culpa de l'excessiva perfilació
  • El personal opositor no ha pogut seleccionar gairebé el 30% de les places vacants per culpa de la perfilació que ara sí que poden triar els docents interins.
06.08.2018.

#AmbElsRefugiats

CCOO demana al Govern implementar les polítiques educatives necessàries per garantir el dret a l'educació de les i els menors refugiats

19.06.2018.

Considera prioritari l'establiment d'una llei de finançament educatiu amb objectius clars i que protegeixi les partides econòmiques amb major capacitat redistributiva.

És urgent a revertir les retallades que afecten a nens, nenes i joves

CCOO insta el Govern a habilitar amb urgència l'alt comissionat contra la pobresa infantil

12.06.2018.

La Federació d'Ensenyament demana que s'esmenin les polítiques i la inversió en programes d'atenció a la infància, que han perdut més de 1.200 milions d'euros en els Pressupostos Generals d'Estat 2018.

Imatge de Cuba

FECCOO realitzarà una visita a centres educatius de Cuba al juliol

25.05.2018.

El programa, obert a persones afiliades i no afiliades, té com a fi l'acostament a la realitat educativa de l'illa i conèixer el treball que el Sindicat Nacional de Treballadors de l'Educació, la Ciència i l'Esport realitza.

Cal un acord de millora salarial i de condicions laborals dels docents de la pública que doni resposta a les necessitats educatives i d'equiparació.

  • Aquest Govern ha de possibilitar la negociació dels actuals complements autonòmics que duen sense revisar més de 10 anys.
19.05.2018.

17 de Maig dia Internacional contra la LGTBIQFòbia

Escola amb Diversitat

  • Materials per treballar el Dia Internacional contra la LGTBIQfobia
15.05.2018.

La FECCOO ofereix una sèrie de materials i activitats per treballar a l'aula, en els centres educatius i en les empreses per aconseguir espais lliures d'homofòbia, bifòbia i transfòbia.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: