Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Les organitzacions sindicals de la mesa sectorial exigeixen al MECD un acord del model extraordinari d'accés

20.11.2017.

Les organitzacions sindicals CCOO, STEs, CSI-F i UGT han registrat aquest matí un escrit dirigit al ministre d'Educació Iñigo Méndez de Vigo per exigir una negociació real d'un model extraordinari d'accés que dóni aplicació a l'Acord per a la millora de l'ocupació en la funció pública.

Comissió de fons social del mes de novembre

14.11.2017.

A la comissió de fons social de dia 14/11/2017 s'han tractat els temes següents:

La FE-CCOO i la Junta de Personal Docent no Universitari denuncien els atacs i acusacions d'adoctrinament

09.11.2017.

La Junta de Personal Docent denuncia els atacs del PP i Ciudadanos als docents de les Illes Balears, del Pais València i Catalunya amb calumnies i difamacions impròpies de partits democràtics .

La FE-CCOO impugnarà la convocatòria de docents interins si no garanteix la igualtat d'oportunitats

31.10.2017.

La FE-CCOO valorarà, segons els resultats de la mesa del proper dijous 2 de Novembre, la impugnació de la convocatòria d'interins.

La FE-CCOO troba imprescindible la negociació d'un nou acord de jubilacions parcials per als docents de l'escola concertada.

25.10.2017.

La FE-CCOO ha registrat avui dematí a la Conselleria d'Educació una petició demanant l'inici de les negociacions de per un nou acord de jubilacions parcials per als docents de les escoles concertades.

El professorat aconsegueix mantenir el bon funcionament del sistema educatiu malgrat les retallades

23.10.2017.

CCOO defensa que un dels pilars del sistema educatiu és la confiança en el col·lectiu docent i la seva capacitat professional.

Infantil

CCOO marca les prioritats en la taula de negociació del XII Conveni d'Educació Infantil

  • La primera va reunir va tenir lloc el 5 de setembre
10.10.2017.

CCOO, com a sindicat més representatiu del sector de Centres d'Assistència i Educació Infantil, vam definir quins han de ser els elements centrals en la negociació del conveni. Després d'uns anys de recessió en què la classe treballadora hem suportat ajustos derivats d'una crisi que no hem generat, i en què la contenció salarial ha estat a l'ordre del dia, és el moment de començar a negociar les millores laborals que marquin l'inici de la recuperació per a milers de treballadors i treballadores instal·lats en la precarietat laboral.

La FE-CCOO demana més anys d'oposicions i una oferta que vagi més enllà de les 3000 compromeses amb el Govern pels 3 següents cursos

  • Cal implantar fórmules d'estabilitat de la plantilla que redueixin les actuals xifres de rècord que tenim a les Illes respecte de la resta de l'estat.
09.10.2017.

Firma convenio

La Federació d'Ensenyament subscriu un conveni de col·laboració amb CENOPOSICIONES

  • Descomptes per afiliats i afiliades interessats en preparar les oposicions d'Infantil, Primària, Secundària i FP en les modalitats virtual, presencial i a distància.
16.11.2017.

A les Illes Balears ja s'ha aprovat l'oferta de 2915 places de tots els cossos docents que han de sortir a oposició fins al 2020 per aconseguir reduir al 8% la temporalitat i cobrir les jubilacions.

Mesures d'estabilitat

La FE-CCOO vol protegir als 1500 docents interins amb més de 10 anys d'experiència docent

  • A més, CCOO porta al Ministeri una proposta alternativa de concurs-oposició
07.11.2017.

Després de valorar la proposta facilitada pel Ministeri d'Educació, Cultura i Esport en la passada reunió del 26 d'octubre de 2017 La Federació d'Ensenyament de CCOO la considera insuficient i realitza les següents aportacions al respecte.

Cafe amb l'educació

"Els compromisos estan per complir-los"

27.10.2017.

"Mateixa feina, mateix salari i condicions laborals" és un dels ideals de CCOO.

La FE-CCOO valora positivament la creació de la tipologia de centres integrats de FP i el programa PRAQ

24.10.2017.

La creació de la tipologia de centres integrat d'FP i del PRAQ (Programa de Reforç de l'Aprenentarge a quart d'ESO) poden contribuir a la reducció del fracàs escolar.

La FE-CCOO aprova l'oferta de 3000 places en 3 anys que avui la Conselleria ha negociat a la mesa

17.10.2017.

La FE-CCOO, signant de l'acord estatal que possibilita aquesta oferta, a més, reclama que aquesta xifra pugui ser ampliada a mesura que transcorrin els cursos ja que, en ser una CCAA en continu creixement, hi ha marge per a la seva ampliació tant en places com en anys d'oposicions.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: