Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
#AmbElsRefugiats

CCOO demana al Govern implementar les polítiques educatives necessàries per garantir el dret a l'educació de les i els menors refugiats

19.06.2018.

Considera prioritari l'establiment d'una llei de finançament educatiu amb objectius clars i que protegeixi les partides econòmiques amb major capacitat redistributiva.

És urgent a revertir les retallades que afecten a nens, nenes i joves

CCOO insta el Govern a habilitar amb urgència l'alt comissionat contra la pobresa infantil

12.06.2018.

La Federació d'Ensenyament demana que s'esmenin les polítiques i la inversió en programes d'atenció a la infància, que han perdut més de 1.200 milions d'euros en els Pressupostos Generals d'Estat 2018.

Imatge de Cuba

FECCOO realitzarà una visita a centres educatius de Cuba al juliol

25.05.2018.

El programa, obert a persones afiliades i no afiliades, té com a fi l'acostament a la realitat educativa de l'illa i conèixer el treball que el Sindicat Nacional de Treballadors de l'Educació, la Ciència i l'Esport realitza.

Cal un acord de millora salarial i de condicions laborals dels docents de la pública que doni resposta a les necessitats educatives i d'equiparació.

  • Aquest Govern ha de possibilitar la negociació dels actuals complements autonòmics que duen sense revisar més de 10 anys.
19.05.2018.

17 de Maig dia Internacional contra la LGTBIQFòbia

Escola amb Diversitat

  • Materials per treballar el Dia Internacional contra la LGTBIQfobia
15.05.2018.

La FECCOO ofereix una sèrie de materials i activitats per treballar a l'aula, en els centres educatius i en les empreses per aconseguir espais lliures d'homofòbia, bifòbia i transfòbia.

Cartell treball segur

Per un treball segur en l'ensenyament

  • 28 d'abril Dia Internacional de Seguretat i la Salut en el treball
27.04.2018.

Amb motiu de la celebració del 28 d'abril, la Federació d'Ensenyament de CCOO publica un manifest en el qual demana la retirada de l'amiant dels centres educatius; evitar el radó; condicionar les instal·lacions per limitar l'estrès tèrmic; i organitzar el treball de manera saludable per prevenir els riscos psicosocials.

M. Sirvent responsable de l'ensenyament concertat i privat i Toni Baos Secretari General de FECCOOIB

CCOO recorre el Reial decret llei que va convertir en estructurals les retallades educatives

  • Reial decret llei 14/2012 de racionalització de la despesa educativa
25.04.2018.

Requereix seva derogació o suspensió sine die per considerar que les mesures recollides eren temporals, transitòries i amb una finalitat socioeconòmic concreta. Sis anys després, i en un context de creixement econòmic, la seva aplicació hauria deixat de tenir justificació.

21 de juny, dia europeu de la música

La Federació d'Ensenyament de CCOO demana al nou Govern revitalitzar la presència de la Música a l'Educació Obligatòria

22.06.2018.

Coincidint amb el Dia Europeu de la Música, que se celebra el 21 de juny per promoure la convivència i l'intercanvi cultural a través de la música, la Federació d'Ensenyament insta el nou Govern a revertir els passos cap enrere que s'han produït en l'educació musical de l'alumnat.

CCOO sol·licita una revisió de la titulació de capacitació lingüística per adequar-la a la realitat sociolingüística actual

19.06.2018.

Les federacions d'educació de Balears, Catalunya i País Valencià acorden instar a l"eliminació de les titulacions administratives de capacitació en ensenyament.

FE-CCOO demana un canvi de rumb en les polítiques educatives i generar consensos en la celebració del seu 40è aniversari

08.06.2018.

El sindicat rememora les fites educatives de les últimes quatre dècades, que ha recollit en un llibre commemoratiu, i presenta la hemeroteca digital de la revista Treballadors de l'Ensenyament (ET), que també celebra el seu 40 aniversari.

Manuel Sirvent i Toni Baos presentant la demanda contra el reial decret

L'Audiència Nacional admet a tràmit la impugnació del Reial decret llei de les retallades educatives presentada per CCOO

24.05.2018.

Una sentència favorable podria suposar la suspensió de les retallades que han marcat l'esdevenir de l'educació pública en els últims sis anys i permetria la substitució immediata del professorat que causa baixa, la reducció de la massificació de les aules i la reducció de l'horari lectiu, entre d'altres.

Cartell "Dol per la igualtat"

Dimecres 16 de maig: atura per la igualtat real

  • És important seguir treballant per aconseguir espais llibres de violència de gènere des de diferents sectors de la societat.
15.05.2018.

Coincidint amb la manifestació organitzada en protesta per la sentència de "La Manada" que tindrà lloc aquest dia, CCOO convida a la comunitat educativa a participar des dels seus centres durant l'esbarjo.

Foto: Unesco

CCOO denuncia que la pobresa educativa, que afecta gairebé tres milions de nens i nenes a Espanya, és una altra forma d'assetjament i violència contra la infància

03.05.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO exigeix al Govern del PP les inversions i les polítiques socioeducatives necessàries per a la atenció a la infància violentada per la seva condició social, econòmica, cultural i sexual.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: