Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

Cal un acord de millora salarial i de condicions laborals dels docents de la pública que doni resposta a les necessitats educatives i d'equiparació.

  • Aquest Govern ha de possibilitar la negociació dels actuals complements autonòmics que duen sense revisar més de 10 anys.
19.05.2018.

17 de Maig dia Internacional contra la LGTBIQFòbia

Escola amb Diversitat

  • Materials per treballar el Dia Internacional contra la LGTBIQfobia
15.05.2018.

La FECCOO ofereix una sèrie de materials i activitats per treballar a l'aula, en els centres educatius i en les empreses per aconseguir espais lliures d'homofòbia, bifòbia i transfòbia.

Cartell treball segur

Per un treball segur en l'ensenyament

  • 28 d'abril Dia Internacional de Seguretat i la Salut en el treball
27.04.2018.

Amb motiu de la celebració del 28 d'abril, la Federació d'Ensenyament de CCOO publica un manifest en el qual demana la retirada de l'amiant dels centres educatius; evitar el radó; condicionar les instal·lacions per limitar l'estrès tèrmic; i organitzar el treball de manera saludable per prevenir els riscos psicosocials.

M. Sirvent responsable de l'ensenyament concertat i privat i Toni Baos Secretari General de FECCOOIB

CCOO recorre el Reial decret llei que va convertir en estructurals les retallades educatives

  • Reial decret llei 14/2012 de racionalització de la despesa educativa
25.04.2018.

Requereix seva derogació o suspensió sine die per considerar que les mesures recollides eren temporals, transitòries i amb una finalitat socioeconòmic concreta. Sis anys després, i en un context de creixement econòmic, la seva aplicació hauria deixat de tenir justificació.

Seu Tribunal Constitucional

CCOO observa amb preocupació la sentència del TC que avala les mesures més polèmiques de la LOMCE

10.04.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO lamenta que la majoria conservadora del Tribunal Constitucional hagi imposat el seu criteri ideològic en relació a aspectes fonamentals per l'equitat i la qualitat educativa.

Signatura acord

CCOO i el Consell de Col·legis d'Educadores i Educadors Socials signen un acord per garantir els llocs de treball al Tercer Sector

23.03.2018.

Es comprometen a vetllar conjuntament per la professionalització progressiva del sector i pel reconeixement i el manteniment de les condicions laborals i llocs de treball en aquest àmbit laboral.

Cartell manifestació pensions dignes

Manifesta't per unes pensions dignes

16.03.2018.

A Mallorca, Menorca , Eivissa i Formentera hem convocat manifestacions per unes pensions dignes.

Personal investigador

CCOO exigeix l'obertura immediata d'un procés de negociació efectiva del Decret de condicions laborals del personal predoctoral

05.03.2018.

El Govern, aclaparat per les exigències del Parlament i amb un retard de diversos anys respecte del mandat previst en la Llei de la Ciència i Tecnologia, ha presentat una proposta de Reial decret per regular les relacions laborals dels contractats predoctorals el seu contingut no pot ser més decebedor.

Cartell "Dol per la igualtat"

Dimecres 16 de maig: atura per la igualtat real

  • És important seguir treballant per aconseguir espais llibres de violència de gènere des de diferents sectors de la societat.
15.05.2018.

Coincidint amb la manifestació organitzada en protesta per la sentència de "La Manada" que tindrà lloc aquest dia, CCOO convida a la comunitat educativa a participar des dels seus centres durant l'esbarjo.

Foto: Unesco

CCOO denuncia que la pobresa educativa, que afecta gairebé tres milions de nens i nenes a Espanya, és una altra forma d'assetjament i violència contra la infància

03.05.2018.

La Federació d'Ensenyament de CCOO exigeix al Govern del PP les inversions i les polítiques socioeducatives necessàries per a la atenció a la infància violentada per la seva condició social, econòmica, cultural i sexual.

La FE-CCOO pensa que és infructuós parlar de millorar 0-3 sense millorar les condicions laborals dels docents d'aquest sector

17.04.2018.

Ens sorprèn que en el grup constituït ahir al Consolat, no hi hagi la presència dels sindicats que negociam els convenis laborals d'aquest sector i que estem també presents als diferents comitès.

Els delegats del centres de persones amb discapacitat es mobilitzaran davant l'immobilisme de la patronal

28.03.2018.

UGT i CCOO convoquen per dia 10 d'abril a les 12h00 una concentració davant la seu de la patronal majoritària a les Illes Balears, AEDIS-FOQUA, davant d"immobilisme patronal en la negociació del XV conveni nacional de centres i serveis d’atenció a persones amb discapacitat.

Pobresa educativa

La pobresa educativa creix en un context de treballs precaris, famílies empobrides i retallades sostinguts en el temps

19.03.2018.

CCOO exigeix al Govern les polítiques socials necessàries encaminades a complementar i reforçar les polítiques educatives dirigides a la població més empobrida.

Resum d'actes i activitats

El 8 M atura't!

07.03.2018.

Resum dels diferents actes previstos a les Illes el 8M

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: