Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
Personal investigador

CCOO aconsegueix que Educació rectifiqui i permeti l'avaluació de l'activitat investigadora del personal temporal

12.01.2018.

La Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats executa amb inusual promptitud la sentència guanyada per la Federació de ensenyament de CCOO.

Andreu Horrach, Fina Santiago i Toni Baos

La FE-CCOO reclama que l'esborrany de guarderies s'acompanyi d'ajudes i subvencions que millorin la conciliació i augmentin les oportunitats de les famílies i els treballadors.

29.12.2017.

Cal derogar la LOMCE que impedeix que el tram de 0 a 3 anys sigui educatiu com és desitjable i necessari.

Resum de les reunions amb la Conselleria de dia 13/12/2017

13.12.2017.

Avui dia 13/12/2017 hem tingut comissió de ràtios i Mesa Sectorial. A continuació hi trobareu els punts més rellevants:

Toni Baos (FE-CCOO) i Biel Caldentey (STEI)

Toni Baos va comparèixer al Parlament per explicar el vot particular de la FE-CCOO al Pacte Educatiu

11.12.2017.

El passat dia 30 de novembre, Toni Baos, Secretari General de la FE-CCOO Illes, va comparèixer a la Comissió de Cultura del Parlament per explicar els arguments i raons que van motivar a CCOO a fer un vot particular desestimant el Pacte Educatiu.

Toni Baos explicarà al Parlament el VOT particular de CCOO al Pacte Educatiu

01.12.2017.

Dijous 30 de novembre, el Secretari General de la Federació d"Ensenyament de CCOO, Toni Baos, acudirà al Parlament de les Illes Balears per explicar el vot particular que va emetre el nostre sindicat al Pacte Educatiu.

Reunió convocatòria extraordinària de 2n de Batxillerat i de la PBAU

01.12.2017.

Dimecres 29 de novembre va tenir lloc la reunió amb la DG de Panificació, Ordenació i Centres per tractar la proposta d"avançar les recuperacions del mes de setembre de 2n de batxiller al mes de juny i les PBAU de setembre al mes de juliol.

Representants de CCOO, UGT y STEs tancats al Ministeri d'Educació.

Els representants del professorat es tanquen al Ministeri d'Educació

  • Descarrega't el resum de la reunió i la posició de CCOO # EncierroEducación
30.11.2017.

CCOO, UGT i STEs planten cara al menyspreu que han rebut per part del Ministeri i, després de la reunió de la taula sectorial en la qual Educació ha intentat tancar en fals les negociacions sobre l'Oferta d'Ocupació Pública extraordinària, es neguen a abandonar les dependències.

CCOO demana canvis en el RD 276

Contra el canvi de temari en les oposicions docents

  • Descarrega't els nous temes proposats pel Ministeri
23.11.2017.

El Ministeri d'Educació ha facilitat avui als sindicats un CD que conté uns esborranys de noves temes per a una futura discussió en el marc de la taula sectorial d'Educació.

Formació Professional Dual

CCOO assenyala que sense ocupació diversificada i de qualitat no pot haver-hi una bona Formació Professional Dual

10.01.2018.

Des del sindicat hem criticat, i així continuarem fent-ho, el Reial Decret 1529/2012 que desenvolupa el contracte per a la formació i l'aprenentatge i estableix les bases de la Formació Professional Dual, que no afecta només al sistema educatiu, sinó també al contracte de formació i aprenentatge. La norma no garanteix ni la qualitat de la formació, ni els mateixos drets de protecció social i laboral als que accedeixen a aquesta modalitat.

Executiva Unió insular de Mallorca

Es celebra el primer Congrés de la Unió Insular de Mallorca de CCOO de les Illes Balears

15.12.2017.

Al matí d'avui, en el Centre Bit del Reiguer, a la localitat d'Inca, CCOO de les Illes Balears ha celebrat el seu I congrés de la Unió Insular de Mallorca.

14D: les empleades i empleats públics surten al carrer per recuperar salari i drets

13.12.2017.

L"Àrea Pública de CCOO i la Federació d'Empleades i Empleats de Serveis Públics (FeSP) d'UGT han convocat una manifestació el dijous , 14 de desembre, a les 12.00 hores a Madrid, a la qual assistiran milers de delegades i delegats de tot el territori espanyol per instar el Govern a que reaccioni i negociï condicions laborals justes i recuperació per a les treballadores i treballadors del sector públic. Aquesta manifestació forma part de la campanya de mobilitzacions que CCOO i UGT han iniciat per recuperar els drets i el salari que el Govern va retallar a aquest col·lectiu des de l'inici de la crisi.

CCOO valida el decret que neix gràcies a l'acord marc

  • El decret del servei de prevenció de Risc Laboral dels docents s'aprova en mesa general d'empleats públics. Aquest servei donarà cobertura als 12.500 docents dels centres públics de les Illes
01.12.2017.

El servei, pressupostat amb més de 1.600.000€ neix per promoure la millora de les condicions laboral i garantir la protecció i la seguretat de la salut dels docents.

CCOO reclama més i millors polítiques per garantir l'accés a l'ocupació i unes condicions laborals dignes a les persones amb diversitat funcional

  • Aquest any, CCOO vol, especialment, visibilitzar la situació d'aquells treballadors i treballadores amb una discapacitat sobrevinguda després d'un accident o malaltia.
01.12.2017.

Francisco García, secretari general de FECCOO, atenent a la premsa a les portes del Ministeri.

Les organitzacions sindicals suspenen la tancada per convocar pròximes mobilitzacions

  • CCOO, STEs i FeSP-UGT s'han reunit al llarg de la tarda amb representants del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport després de romandre tancats al terme de la reunió de la taula sectorial celebrada aquest matí.
30.11.2017.

En la trobada, que ha durat aproximadament una hora i mitja, s'ha avançat en algun aspecte que les organitzacions sindicals veuen positiu. S'ha obert la possibilitat d'explorar vies de protecció per a aquells col·lectius interins especialment vulnerables.

ResistènciaSindical

Propostes per posar fi a la violència masclista des de l'àmbit educatiu

  • CCOO denuncia que els llibres de text continuen mostrant evidències clares de sexisme i no s'han desenvolupat prou materials curriculars que fomentin la igualtat efectiva entre dones i homes
25.11.2017.

Coincidint amb la celebració del 25 de novembre , Dia internacional de l'eliminació de la violència contra la dona, la Federació d'Ensenyament de CCOO publica un fulletó informatiu en què recull les mesures que s'han d'adoptar des de l'àmbit educatiu per frenar aquest gravíssim problema social.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: