Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

divendres 1 de desembre de 2017

CCOO valida el decret que neix gràcies a l'acord marc

  • El decret del servei de prevenció de Risc Laboral dels docents s'aprova en mesa general d'empleats públics. Aquest servei donarà cobertura als 12.500 docents dels centres públics de les Illes

El servei, pressupostat amb més de 1.600.000€ neix per promoure la millora de les condicions laboral i garantir la protecció i la seguretat de la salut dels docents.

Aquesta reivindicació històrica, que avui ha donat el tret de sortida permetrà als docents vehicular les seves demandes sobre la seva pròpia salut (duen més de 10 anys sense cap revisió mèdica) i promourà la millora de les condicions de treball dels docents, que no oblidem que són les mateixes que les dels alumnes, a fi de garantir un nivell eficaç de protecció de la seguretat i de la salut del personal docent davant els riscs que es deriven del treball. Per això la importància d"aquest servei que indirectament també millorarà la qualitat del sistema educatiu en la seva globalitat.

Cal remarcar que aquest decret era necessari ja que fins ara els docents de les Illes es regien pel decret de prevenció de riscs dels empleats públics, que no contempla les especificitats del sector de l’ensenyament.

 

CCOO valida el decret que neix gràcies a l'acord marc

divendres 1 de desembre de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament públic