Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

divendres 8 de juny de 2018

Acte de celebració a Madrid

FE-CCOO demana un canvi de rumb en les polítiques educatives i generar consensos en la celebració del seu 40è aniversari

El sindicat rememora les fites educatives de les últimes quatre dècades, que ha recollit en un llibre commemoratiu, i presenta la hemeroteca digital de la revista Treballadors de l'Ensenyament (ET), que també celebra el seu 40 aniversari.

La Federació d'Ensenyament de CCOO (FE-CCOO) ha celebrat el seu 40è aniversari en un acte celebrat a l'auditori Marcelino Camacho de Madrid, al qual han acudit nombroses personalitats del món educatiu, autoritats i representants del sindicat.

Acompanyat pels membres de totes les comissions executives de la seva història, Francisco García, actual secretari general de FE-CCOO, ha fet un repàs per les fites més importants d'aquestes últimes quatre dècades en l'àmbit educatiu, sense deixar de banda el futur davant el nou escenari polític. Així, ha destacat "l'oportunitat per canviar de rumb en les polítiques educatives i per a generar majors consensos", sempre pensant en aconseguir una educació de qualitat per a tothom.

En la seva intervenció, García ha presentat el llibre 40 anys transformat l'educació,una obra que convida els seus lectors a un viatge per la trajectòria de la Federació d'Ensenyament a través de les portades, notícies i temàtiques més rellevants de la història recent d'Espanya recollides per la revista TE, que també celebra el seu 40è aniversari.

A més, s'ha presentat oficialment una hemeroteca digital amb els continguts de TE, en la qual es podrà accedir als documents més importants d'aquestes quatre dècades dedicades a l'educació.

Durant l'acte es va realitzar una taula rodona en la qual es van abordar els desafiaments més urgents del passat, present i futur de l'educació. Va comptar amb la participació de Javier Doz, Fernando Lezcano i Pepe Camps, anteriors secretaris generals de FE-CCOO; Marta Tejedor, mestra i responsable d'Ensenyament Públic a la Federació d'Educació de CCOO de Catalunya; Teresa López, professora titular a la Universitat de Sevilla i delegada sindical de CCOO; i Rebeca Castaño, mestra i responsable d'Ensenyament Privat i Serveis Socioeducatius a Madrid, en la qual es van abordar els desafiaments més urgents del passat, present i futur de l'educació.

FE-CCOO demana un canvi de rumb en les polítiques educatives i generar consensos en la celebració del seu 40è aniversari

divendres 8 de juny de 2018