Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

La solució policial no és solució. Diàleg i negociació ja!

01.10.2017.

​En les últimes setmanes, CCOO i UGT han realitzat crides per rebaixar la tensió i buscar una solució negociada davant la confrontació de legitimitats que es podia donar si la convocatòria del referèndum seguia cap endavant i no es paraven les actuacions jurídico-policials.

Resum MSE 27/9/17 proposta places oposicions docents 2018

28.09.2017.

El Conseller ens presenta la següent proposta: 2018: 1000 places de tots els cosos manco d"FP 2019: 1000 places 2020: 1000 places

Els sindicats d'educació exigeixen al MECD la convocatòria de la Mesa Sectorial d'Educació per abordar el model d'accés a la funció pública docent

19.09.2017.

Els representants del professorat reclamen la convocatòria de la Mesa Sectorial d'Educació per tractar els aspectes de l'oferta d'ocupació pública docent dels propers anys.

La manca d'un acord de distribució de la població escolar a Palma desequilibra la demanda amb el perill d'augmentar les desigualtats i la guetificació.

06.09.2017.

És sabut que no tots els centres de primària de Palma atenen a una forta demanda. De fet, n'hi ha que, encara ara, el volum d'alumnes a les seves aules no arriba ni a la meitat del màxim permès, mentre d"altres han hagut d’arribar als límits legals abans inclús de l’inici de les classes.

La FECCOO es congratula que el Conseller d'Educació pugui anunciar l'extensa oferta d'oposicions per al curs vinent.

01.09.2017.

La FECCOO es congratula que el Conseller d'Educació pugui anunciar l'extensa oferta d'oposicions per al curs vinent que l'acord estatal signat per CCOO i el Govern el mes de març li possibilita.

FECCOO exigeix una oferta de places adaptada a les necessitats reals per a les oposicions docents de 2018

  • L'acord signat per CCOO i el Govern el passat 29 de març dóna capacitat a la Conselleria per fer una oferta a les Illes de més de 1000 places per al proper 2018
25.07.2017.

A la vista dels resultats de les oposicions docents que acaben de finalitzar, la FECCOO exigeix una oferta contundent per a les oposicions del 2018.

La FE-CCOO exigeix l'eliminació dels exàmens de setembre

15.07.2017.

Vulnera la igualtat d'oportunitats de les famílies i trasllada la responsabilitat fora de les aules.

La FECCOO valora positivament la decisió de la Conselleria d'Educació de recuperar la paga extra del 2012 de la concertada

14.06.2017.
Conselleria d'Educació

El conseller ha anunciat avui mati durant la de la Mesa d" Ensenyament Concertat la seva intenció d’abonar a la propera nòmina del mes de juliol el 37,5% de la Paga Extra de Nadal de 2012 que els docents de l’ Ensenyament Concertat encara no havien rebut. Això suposa uns 600 euros bruts que els companys de l’ Ensenyament Públic ja varen rebre a principis d’ any.

CCOO y UGT fan una proposta conjunta de mesures d'estabilitat pel personal docent

06.06.2017.
Maria Alarcón Responsable del Sector  FeSP-UGT  i Toni Baos Secretari General FECCOO

Avui dia 6 de juny la Federació d'Ensenayment de CCOO ha presentat davant la Conselleria d'Educació una proposta conjunta amb el sindicat UGT per adoptar mesures d'estabilitat pels docents de centres públics els cursos 2017-18, 2018-19 i 2019-20.

La FE-CCOO demana més anys d'oposicions i una oferta que vagi més enllà de les 3000 compromeses amb el Govern pels 3 següents cursos

  • Cal implantar fórmules d'estabilitat de la plantilla que redueixin les actuals xifres de rècord que tenim a les Illes respecte de la resta de l'estat.
09.10.2017.

Consell Federal d'Ensenyament

CCOO reivindica el paper del personal docent per formar millors ciutadans i ciutadanes

  • Com tots els anys des de 1994, el 5 d'octubre la UNESCO, conjuntament amb l'OIT, UNICEF i la Internacional de l'Educació, celebra el Dia Mundial del docent, el lema aquest any és "Ensenyar amb autonomia dóna poder al personal docent".
05.10.2017.

La Federació d'Ensenyament de CCOO reivindica la figura del professorat, la tasca encomiable del personal de suport i la importància de l'ensenyament públic; i recorda que la celebració del 5 d'octubre segueix coincidint amb les retallades aplicades pel Ministeri d'Educació i alguns governs autonòmics, que, a més, fomenten el desprestigi dels treballadors i treballadores del sector.

XV Conveni de Discapacitat

  • El passat 21 de setembre va tenir lloc la segona reunió de la comissió negociadora
02.10.2017.
 La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

CCOO, conjuntament amb FeSP-UGT, vam presentar un plantejament de les línies mestres que haurien de quedar reflectides en el nou conveni

CCOO demana que s'habilitin mesures extraordinàries per facilitar la consolidació de l'ocupació pública docent

29.06.2017.

El sindicat, majoritari en l'ensenyament públic, va presentar ahir al Ministeri d'Educació les seves propostes sobre el model que regirà l'accés a la funció pública docent en les properes convocatòries d'ocupació extraordinàries i que permetrà reduir la temporalitat al 8%. Malgrat les protestes de CCOO, Educació retarda el començament de les negociacions al proper mes de setembre.

La FE-CCOO no sortirà de la mesa sense una solució equitativa per a la despenalització de les baixes i el retorn de la paga extra dels companys docents de l'ensenyament concertat.

13.06.2017.

La FECCOO exigeix que la Conselleria d" Educació, amb el compromís de la Conselleria d" Hisenda, aboni el 37,5% de la paga extra de Nadal del 2012 que els docents de l’ escola concertada encara no han rebut.