Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

dilluns 2 de octubre de 2017

XV Conveni de Discapacitat

  • El passat 21 de setembre va tenir lloc la segona reunió de la comissió negociadora

CCOO, conjuntament amb FeSP-UGT, vam presentar un plantejament de les línies mestres que haurien de quedar reflectides en el nou conveni

 La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

La propera Mesa Negociadora tindrà lloc al novembre

D'especial interès:

-Complement de Desenvolupament Professional (CDP). La problemàtica que ha generat en aquests últims anys és tan desproporcionada que resulta inviable mantenir el complement en els termes actuals i per aquest motiu des de CCOO proposem la seva eliminació.

-Recuperació del poder adquisitiu perdut. És el moment de passar a l'ofensiva i dignificar les condicions laborals. CCOO posarem sobre la taula la complexa situació de precarietat laboral que es pateix en molts centres especials d'ocupació, en els quals l'objectiu pel qual inicialment van ser creats ha quedat totalment desvirtuat.

-Regulació de la jornada a nivell diària, setmanal i anual, com a element essencial en matèria de conciliació familiar. Per CCOO representa un dret inherent a la classe treballadora. Una societat moderna ha de permetre la possibilitat real de conciliar treball, vida familiar i oci personal, i per tant plantejarem propostes en aquesta direcció.

Es va acordar que en la següent reunió de la Mesa Negociadora, que tindrà lloc el proper mes de novembre, es tractarien qüestions relatives a contractació, formació i prevenció.

XV Conveni de Discapacitat

dilluns 2 de octubre de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies
Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament concertat