Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

dimarts 31 de octubre de 2017

La FE-CCOO impugnarà la convocatòria de docents interins si no garanteix la igualtat d'oportunitats

La FE-CCOO valorarà, segons els resultats de la mesa del proper dijous 2 de Novembre, la impugnació de la convocatòria d'interins.

El proper dijous 2 de novembre es celebrarà la mesa on es resoldrà el futur laboral dels 13000 aspirants a feina per al proper curs 18-19.

La FE-CCOO està lluitant perquè la convocatòria que regula l'accés no vulneri la igualtat d'oportunitats que, com varem pactar el curs passat, s'ha de regular ara.

Hi han diferents punts en els que estem en desacord amb l’esborrany amb el que s’està treballant:

1) No acceptam que s'incrementi la baremació sobre la formació ja que no contribueix mes que a una competència insana que perverteix l'objectiu formador de la mesura. A més, la Conselleria d’Educació no garanteix que pugui oferir tantes hores de formació com ara demana. Per això, ens oposem a afegir més càrrega de formació permanent als docents que a més s’estan preparant per presentar-se a les oposicions que s’han de fer aquests anys.

2) No acceptam que no s'inclogui, en els requisits d'accés, el nivell c2 per als titulats en humanitats que ja imparteixen llengües estrangeres que, a més, va quedar acordat en meses passades. A l’esborrany consta com una excepció i hauria de constar com una norma.

3) No acceptam que la baremació no sigui igualitària per a tot el col·lectiu. Entenem que vulnera la igualtat d'oportunitats.

Som coneixedors i entenem les dificultats que la Conselleria argumenta per no poder fer efectives les nostres demandes, però la FE-CCOO valorarà, segons el resultat de la mesa, la impugnació de la convocatòria.

La FE-CCOO impugnarà la convocatòria de docents interins si no garanteix la igualtat d'oportunitats

dimarts 31 de octubre de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies
Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament públic