Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

dijous 23 de novembre de 2017

Contra el canvi de temari en les oposicions docents

  • Descarrega't els nous temes proposats pel Ministeri

El Ministeri d'Educació ha facilitat avui als sindicats un CD que conté uns esborranys de noves temes per a una futura discussió en el marc de la taula sectorial d'Educació.

CCOO demana canvis en el RD 276

CCOO demana canvis en el RD 276

CCOO ha manifestat en totes les taules sectorials que és contrària a la modificació dels temes durant la vigència de l'oferta d'ocupació pública extraordinària que es posarà en marxa en els pròxims anys per reduir l'elevada temporalitat del professorat.

La Federació d'Ensenyament de CCOO considera que la intenció del Educació de canviar o ampliar el temari, com proposa en l'esborrany que ha lliurat, és un despropòsit. El Ministeri planteja els canvis coincidint amb un període en què està prevista una gran oferta de places i quan CCOO, juntament amb altres organitzacions sindicals, ha plantejat una simplificació de la fase d'oposició amb un augment del pes de l'experiència, amb una única prova amb diferents fases i amb altres modificacions en la normativa bàsica que donin seguretat a les persones aspirants i transparència al procés.

CCOO publicarà a la seva pàgina web la proposta de temes perquè tothom pugui accedir-hi i puguin fer-se arribar les aportacions oportunes de totes les persones interessades.

Descarrega't els esborranys dels nous temes proposats pel MECD. Us recordem que NO són textos definitius.

Contra el canvi de temari en les oposicions docents

dijous 23 de novembre de 2017

Àrees temàtiques relacionades

Informació - Notícies
Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament públic