Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

divendres 13 de abril de 2018

CCOO demana que els docents puguin gaudir de dies de permís retribuïts

Avui la FE-CCOO (Federació d"Ensenyament de CCOO) ha presentat una petició formal a la Conselleria per tal de demanar que els funcionaris docents puguin gaudir de 4 dies de permís retribuïts amb sou cada any.

Els funcionaris docents, a diferència dels d'altres administracions públiques de les Illes Balears, actualment no disposen de cap dia de permís retribuït sense justificar.  Per aixó la FE-CCOO proposa que els funcionaris i funcionaries docents tinguin dret a que se'ls atorguin 2 dies de lliure disposició en període lectiu i altres 2 en període no lectiu al llarg de cada curs.

Els funcionaris i funcionàries docents de les CCAA de Castella-Lleó i de Madrid ja poden gaudir d’aquests 4 dies de permís. Els primers perquè ho van guanyar en una sentència judicial i els segons a través d’un acord amb l’administració. Per tant, proposem a l’administració poder arribar a un acord que permeti progressar en les condicions laborals dels funcionaris docents de les Illes.

Aquesta demanda s’emmarca en les millores per les que continuam lluitant i que esperam siguin ateses per un Govern que aspira a millorar tot quan afecta al món educatiu i als seus treballadors i treballadores.
Per aixó, proposem a la Conselleria a través d’aquesta petició formal, que ens faci una proposta que contempli aquest dret així com els procediments de sol·licituds, requisits i concesions.

CCOO demana que els docents puguin gaudir de dies de permís retribuïts

divendres 13 de abril de 2018

Àrees temàtiques relacionades

Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament públic