Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament

dijous 25 de octubre de 2018

La FE-CCOO és favorable a la llista única que ampliarà les opcions dels interins docents

S'ha aprovat la llista única, despenalitzant així l'experiència docent i augmentant les oportunitats de feina i, per altra banda, s'ha allargat el termini per acceptar la tutorització fins al darrer dia lectiu del curs 2018-19.

Avui ha tingut lloc la MSE per aprovar les bases d'interins docents i modificar un punt de tutorització.

Com a punt rellevant destaquem que s’ha aprovat per majoria sindical la llista única. Des de la FE-CCOO venim recolçant aquesta proposta perquè així  els i les docents puguin triar totes les places a les que tenen accés sense que  se'ls penalitzi l'experiència pel fet de canviar de cos (infantil i primària, secundària, FP i règim especial) i així es respecti l’ordre real i estricte de preferències dels docents.

En quant a la tutorització, pel curs  2019-2020 s’ha aprovat per majoria sindical que tots els docents tutoritzats i qualificats com a aptes fins al darrer dia lectiu del curs 2018-19 passaran de la "llista S" a la "llista I" per a la primera adjudicació del mes de juliol.

La FE-CCOO ha reiterat la proposta de fer una tutorització homologable a la fase de pràctiques que han de superar els funcionaris docents en pràctiques.

Per altra banda, hem sol·licitat que es millori l'acord de mesures d'estabilitat signat el curs passat i els interins que tinguin 8 anys (enguany són 10) d'experiència docent a la pública de les Illes Balears, tinguin assegurat un contracte el cursos següents.

La FE-CCOO és favorable a la llista única que ampliarà les opcions dels interins docents

dijous 25 de octubre de 2018

Àrees temàtiques relacionades

Condicions de treball (sectors i àrees) - ensenyament públic