Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears

Comissions Obreres - Federació d'Ensenyament de Illes Balears
ensenyament
FE-CCOO exigeix la convocatòria d'una mesa de negociació

CCOO insta a derogar els RD 14/2012 i 20/2012 en tots els aspectes que són competència de la Universitat

  • En una reunió mantinguda al juliol amb representants del Govern estatal, el sindicat va demanar recuperar els temes de negociació pendents que competeixen a aquesta institució.
26.09.2018.

La Federació d'Ensenyament de Comissions Obreres torna a emplaçar a la Secretaria General d'Universitats del Ministeri d'Innovació, Ciència i Universitats perquè es creï sense demora la mesa de negociació amb els sindicats representatius, a més que faci efectiva la derogació dels reials decrets 14/2012, de mesures urgents de racionalització de la despesa pública en l'àmbit educatiu, i 20/2012, de mesures per garantir l'estabilitat pressupostària i de foment de la competitivitat, en tots aquells aspectes que afecten la Universitat.

CCOO guanya sentència pionera contra la secretaria d'estat d'educació, formació professional per discriminar el personal docent i investigador temporal a l'avaluació de l'activitat investigadora.

09.01.2018.

El Jutjat Central del Contenciós Administratiu núm 8 ha dictat Sentència de 26 de desembre de 2017, per la qual declara l'estimació de la demanda interposada per la FEDERACIÓ D'ENSENYAMENT DE CCOO contra la Resolució de la Secretaria d'Estat d'Avaluació, Formació Professional i Universitats, per la qual es fixa el procediment i termini de presentació de sol·licituds d'avaluació de l'activitat investigadora a la Comissió Nacional Avaluadora de l'activitat investigadora.

Resultats globals EESS UIB (PAS i PDI funcionari i PDI Laboral)

La FECCOO augmenta la seva representativitat a la UIB

  • Des de la Federació d'ensenyament volem agrair la confiança dipositada per les treballadores i els treballadors de la UIB.
20.03.2015.

Cartell Assemblea Oberta UIB #NoDecret3+2

Assemblea oberta impacte dels decrets Wert en les universitats

  • És una assemblea oberta per a tothom qui vulgui informar-se, organitzar-se o protestar.
  • Dijous 12 a les 11h. a la sala d'actes del Guillem Cifre de Colonya a la UIB
  • Intervendrà Julio Serrano (@jsgracias), Responsable d'Universitats de CCOO
04.02.2015.

Personal investigador

CCOO aconsegueix que Educació rectifiqui i permeti l'avaluació de l'activitat investigadora del personal temporal

12.01.2018.

La Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats executa amb inusual promptitud la sentència guanyada per la Federació de ensenyament de CCOO.

Façana del CNIO

CCOO denuncia la manca de política científica del Govern d'Espanya

22.12.2017.

CCOO considera inacceptable que, en el millor dels escenaris, el Pla Estatal d'Investigació 2017-2020 pateixi un retard en la seva aplicació de més d'un any, així com que davant la gravetat dels problemes de personal es dictin resolucions que no arriben al conjunt dels centres d'investigació i que no fan sinó ajornar els problemes de precarietat i envelliment que afligeixen als centres de recerca.

El Govern condemna a la temporalitat al personal d'administració i serveis de la universitat.

  • CCOO exigeix la seva incorporació a l'acord de millora de l'ocupació pública.
01.06.2017.

El PP ha assumit una esmena als pressupostos generals de l'Estat que permetrà al Personal Docent i Investigador (PDI) beneficiar de l'acord de consolidació d'ocupació pública i reduir al 10% la seva temporalitat. No obstant això, deixa fora al Personal d'Administració i Serveis (PAS) de les universitats.

La FECCOO presenta 3 candidatures a les EESS de la UIB

  • El proper 19 de març seran les eleccions
  • Instruccions per vortar per correu.
10.03.2015.

Registrant a la UIB la convocatòria de vaga general educació per al dia 9 de maig

La FECCOO registra la convocatòria de vaga general d’Educació per al 9 de maig a la UIB

30.04.2013.

La FECCOO registra la convocatòria de vaga general d’Educació per al 9 de maig a la UIB Estan cridats també a aquesta vaga general d’educació tots els treballadors i treballadores de la Universitat, tant al PAS laboral, PAS funcionari PDI laboral i PDI funcionari

El Conseller té bones paraules per a la JPDnU però cap compromís

17.02.2012.

El senyor Bosch posà com excusa la manca de liquiditat que pateix la Conselleria i, tot i que reconeix el deute i els retalls, no fou capaç d’adquirir compromisos ferms per tal d’aportar solucions a l’actual situació de retalls i precarietat.

Manifestació davant Consolat de la Mar

La FECCOO dóna suport a les mobilitzacions convocades a la universitat contra les retallades en l'educació pública...Han estat més de 1000 estudiants

15.11.2011.

Avui dia 17 de novembre a les Illes Balears, Madrid, Galícia, Catalunya i Andalusia. La Secretaria de Joventut i Cultura de a Federació d'Ensenyament de CCOO dóna suport a les mobilitzacions convocades per l'alumnat universitari per al dia 17 a favor de l'educació pública i en contra de les retallades.

Buscar noticias anteriores

Buscar noticias anteriores

Data: