No hi haurà ensenyament en un planeta mort! És hora d'actuar

  La Federació d'Ensenyament presenta un material que ha preparat especialment perquè el professorat, l'alumnat i les famílies puguin treballar la conscienciació en l'àmbit de la mobilitat, l'eficiència energètica, el consum i la gestió de residus, entre d'altres temes.

  23/09/2019.
  Cartell Setmana Pel Clima

  Cartell Setmana Pel Clima

  Del 20 al 27 de setembre se celebra la Setmana Mundial d'Acció pel Clima, amb una sèrie de moviments, activitats i manifestacions al voltant del globus per exigir el compromís dels governs en la cura del medi ambient i en la lluita contra l'emergència climàtica.

  Des de la Federació d'Ensenyament de CCOO proposem un seguit d'activitats per a centres educatius, des del dilluns 23 al divendres 27 de setembre, amb la finalitat de crear consciència en l'alumnat i en les seves famílies, així com en tota la comunitat educativa, sobre temàtiques tan importants com l'eficiència energètica, la gestió de residus, l'alimentació i el consum, la mobilitat i el clima.

  És el moment d'actuar, perquè no hi haurà ensenyament en un planeta mort. Participa!

  Materials:

  Infografia 1

  Infografia 2

  Imatge educant pel clima

  Cartell educant pel clima

   

   

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.