Es renova l'executiva de la FE-CCOO

  Ahir, 3 d’octubre de 2019, es va constituir el Consell de la Federació d’Ensenyament de CCOO de les Illes Balears per renovar la seva Secretaria General i la Secretaria d'Organització.

  04/10/2019.
  Renovació executiva 2019

  Renovació executiva 2019

  Divendres, 4 d’octubre de 2019

  Després de la dimissió de Toni Baos com a Secretari General, en aquest Consell ha estat triada Maria Àngels Aguiló per exercir aquest càrrec.

  Maria Àngels, Enginyera de Telecomunicacions i llicenciada en Art Dramàtic, ha treballat com enginyera a l’empresa pública a França i a l’empresa privada a Espanya abans d’arribar a la docència. A les Illes ha treballat en diversos centres públics impartint classes a FP i règim especial. Fa més de 4 anys que treballa activamente en el sindicat i darrerament era la responsable de comunicació de la Federació d’Ensenyament.

  També s’ha renovat la Secretaria d’Organització que ara ocuparà Maria Magdalena Pons en el lloc de Glòria Escudero.

  Maria Magdalena és diplomada en Educació Musical i Educació Física, Tècnica Superior en Prevenció de Riscos Laborals i graduada en Educació Primària. Ha treballat com a docent des de l'any 2000. També activa al sindicat, ha realitzat tasques d'acció sindical i de formació.

  La nova constitució de la Federació d’Ensenyament, que es pot consultar al seu lloc web, continurà la lluita sindical i en la defensa dels drets dels treballadors i treballadores del sector de l'ensenyament amb il·lusió i amb l’objectiu d’assolir tants encerts com els seus predecessors.

  Per a més informació: Mª Àngels Aguiló (648.75.65.29)

  Esta web utiliza cookies propias y de terceros para optimizar su navegación. Si continúa navegando está dando su consentimiento para su aceptación y nuestra politica de cookies, haga click aqui para más información y ver cómo desactivarlas.